АНКЕТА НА ТОП ПРЕСА: Благоевград застава твърдо зад кмета д-р Атанас Камбитов!

Димитрина Гошева – Учител по Изобразително изкуство в Осмо СУ „Арсени Костенцев“ – Благоевград

Д-р Атанас Камбитов е кмета направил най-много за децата и учащите се в града. Като направа на нови спортни комплекси, плувен басейн, игрища и детски площадки, за да могат децата да се развиват в една благоприятна и нормална среда. За развитие и усъвършенстване на своите способности и постигане на високи спортни резултати и за духовно извисяване на подрастващите. С организиране на множество арт изяви на децата, детски конкурс и спортни мероприятия. Това е кмета който и за в бъдеще ще надгражда направеното от него и предшествениците му. За да може града да достигне международни и европейски нива, за които не сме и мечтали… P.s  Да не забравяме и Франкофоли.

D.J. Славчо Димитров

Камбитов е човека… 100% съм сигурен, че той ще продължи да прави Благоевград по-хубаво място за живеене. Въпреки, че от доста време живея в Атланта и съм на повече от 8 800 км. от Благоевград му благодаря, за обновяването на ул. „Марица“. С две думи града грейна… Никога Благоевград не е изглеждал толкова добре.  За кмета и кандидат-кметовете не са важни думите, а делата. Аз вярвам на това което виждам. Хората са го казали, когато фактите говорят и боговете мълчат!

Галина Атанасова – Модел

От 3 години живея в Благоевград и за това кратко време видях доста положителни промени направени от кмета Камбитов и неговият екип. Камбитов като кмет е №1 и определено няма да го заменя за друг. Това което аз искам е след изборите за де  погрижи за майките които отглеждат сами децата си и да им подсигури общински жилища! Познавам много хора, което ползват такива жилища уредени от някой си… Не се дават на които трябва!

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене