Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с MK „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ“

Поредна декларация за сътрудничество и партньорство подписа днес кандидат-кметът на община Благоевград – д-р Атанас Камбитов. Той ще си партнира и с Коалиция MK „Обединена социалдемокрация“ /ПП, „ОСД“ ПП, „ЗНС“/,чийто водач на листата за обински съветници е Христо Ковачки.

„В график сме, до края на седмицата подписваме декларации за партньорство с всички политически сили, които подкрепят кандидатурата ми за трети кметски мандат. Сега подписваме декларация за партньорство с MK „Обединена социалдемокрация“, с водач Христо Ковачки. Мога да кажа, че 8 години той е един от най-последователните в подкрепата си към предложенията на общинската администрация.

Искам да му благодаря за конструктивната политика, за разумния подход. За добрата воля, защото абсолютно всички решения, смея да твърдя – не само през изминалия мандат, но и през предишния, това, което предлага администрацията, винаги е било съобразено с едно нещо – да е в полза на Благоевград. Ние го доказахме с работата си и с проектите, които реализирахме. Нямаше как да се случат тези проекти за близо 311 милиона публични средства в общината, ако нямахме подкрепата на общинските съветници и на г-н Ковачки, за което му благодаря. Сигурен съм, че и в следващия мандат ще работим в полза на нашия град. Да пожелая успех на изборите”, заяви кандидат-кметът Атанас Камбитов.

„Кой да застане начело на Благоевград? Мислил съм го, дали да няма промяна. Но не виждам кой може така успешно да води Благоевград, както това прави г-н Камбитов. Аз съм взимал решения за гражданите на Благоевград, когато кметът иска да направи нещо. Заставаме зад най-успешния кмет на Благоевград и му пожелавам приятно кметуване”, каза Христо Ковачки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене