Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Кметове от община Благоевград негодуват: Налагат ни непознати хора да пазят селата ни, трябват им месеци да опознаят района 

Кметове от община Благоевград негодуват от масовата подмяна на имена в списъците за наемане на работа по програма „Сигурност“. Селските управници не са съгласни с реда на назначаване, защото на работа при тях отиват охранители от други населени места, без да познават районите, за които ще отговарят, и ще им трябват месеци, за да го опознаят.

След като излезе от алкохолна кома: 40-год. Йордан скочи от 4-тия етаж на пернишката болница, оцеля

40-годишният Йордан Георгиев от брезнишкото село Велковци излезе от алкохолна кома и скочи от 4-тия етаж на болницата в Перник. Според слуховете в болничното заведение Йордан се е отървал само със счупвания.  40-годишният мъж е настанен за лечение в отделение „Реанимация” на пернишката многопрофилна болница, уточни директорът д-р Иван Евлогиев. До обяд все още се извършваха изследвания на болния и не се знаеше какво е състоянието му.

Докторското семейство Карастоянови и почернената фамилия Радеви за първи път застават пред съда днес за тормоз

Днес за първи път очи в очи ще се изправят семейство Карастоянови и почернената фамилия Радеви. Двете страни ще застанат пред Районен съд-Дупница по жалба на Милена Радева, съпруга на убития бодигард на Братя Галеви – Николай Радев-Отвертката.

Милена се оплаква от Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван, които са я гледали на кръв. Срещата между тях станала, докато тя била в офиса на дупнишко застрахователно дружество по работа.

Административният съдотхвърли жалбата на читалището в Благоевград за барчето, имат си достатъчно зали и не им е работа да се занимават с бизнес

Административен съд – Благоевград отхвърли жалбата на настоятелството на Народно читалище „Никола Вапцаров” с председател Васил Новоселски срещу община Благоевград като неоснователна. Съдът оставя без уважение жалбата на читалището за спиране на заповед на кмета Атанас Камбитов за изземване на кафе-клуба, намиращ се в приземния етаж на сградата.

Педагожка сигнализира: 4-годишни деца в ЦДГ „Здравец”-Марикостиново: ”Да е..а майката на учителката”, директорката Денка Манова взема страната на родителите им

Четиригодишни деца псуват като хамали своя учителка в целодневната детска градина „Здравец” в село Марикостиново, а директорката Денка Манова, вместо да направи забележка на родителите им, взема тяхна страна срещу колежката си. За случая алармира обидената педагожка. Скандалният инцидент е потулен и вместо да има среща с родители на провинилите се хлапета, е казано на възпитателката, че срещу нея има подаден сигнал.
E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене