Хороскоп за 1 октомври

ОВЕН

Днес трябва да бъдете критични към съобщения и новини, възможно е да получите лъжлива информация за пари. Не е изключено предателство от приятел или разочарование от шеф, който няма да спази обещание за увеличение на заплатата ви.

ТЕЛЕЦ

Във вторник Телците са съобразителни, а интересите им – многостранни. Където и да насочите усилията си, резултатът ще е твърде задоволителен. Очакват ви успехи във финансови операции или плодотворни делови срещи. Някои е възможно да постигнат споразумение за съдружен бизнес в дългосрочен план.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден за Близнаците, очертават се добри възможности в деловия живот. Предпазливо приемайте обещания от жени. Разчитайте на личната си активност, тя може да се прояви в няколко направления: финанси, контакти, обществена активност, разговори с делови партньори. Не са изключени придобивки в службата.

РАК

Бъдете особено внимателни в действията си, възможно е да ви разочароват ваши професионални намерения или сами да създадете условия, противоположни на стремежите ви. Днес са възможни делови контакти, от които ще имате някаква реализация или придобивка, но тя ще е временна. Очаквайте изненада от любим човек.

ЛЪВ

Вторник е успешен ден за вас, което се дължи изключително на вашия професионализъм и търпение при прецизното изпълнение на задълженията. Повишеното чувство за отговорност е условие за проява на истинската ви природа, грижейки се за просперитета и на другите. Добър ден за ново начало.

ДЕВА

Мнозина представители на Дева са предразположени към рискове днес. Шансът ви не е много висок и ако рискувате, ще е не само безполезно, но и вредно за вас. Склонни сте към прибързани действия, което няма да ви донесе нищо добро. В деловия живот влагайте повече търпение и аналитичност. Наблегнете на контактите, на изгодни позиции сте.

ВЕЗНИ

Активни сте по отношение на личните си планове във вторник. Днес може да проведете важни срещи, свързани с ваша идея, но най-вече с подготовка за реализацията й. Не е ден за начало на нова дейност. Благоприятно ще е развитието на финансовите ви дела. Не прибързвайте и не действате необмислено в службата.

СКОРПИОН

Вторник определя финансови успехи за Скорпионите. Успешни ще са и контактите ви, които при едни се изразяват в преговори и уточняване по делови въпроси, а при други в подписване на договор. Налага се да приведете в ред ангажиментите си, които често са по няколко наведнъж, няма да ви е трудно, но трябва да подходите по нов начин.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте с повишен емоционален тонус, което се дължи на положително развитие на интимните ви контакти или на добра новина от любовния ви живот. Каквото и да е, ще ви помогне да постигнете всичко, което е прицелна точка на усилията ви. Успехът ви ще е още по-значителен, ако се ангажирате с нещо, което смятате за трудно осъществимо.

КОЗИРОГ

Миролюбиви, търпеливи и с висок професионален престиж, Козирозите и днес ще защитят качествата си в присъщия им стил. Имате възможности за силна делова реализация, но малцина ще се възползват от тях, защото съдбата често ви ги предоставя и приемате шанса си за нещо нормално. Той е в служебен, обществен и личен план.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте философски настроени, и при това с необходимата задълбоченост. За всички е валидно благоразумието и предпазливостта в деловите отношения и обществените контакти. Възможно е ваше намерение във финансовата сфера да пропадне, днес не се занимавайте с него. Някои ще имат възможност за делова реализация и издигане в йерархията. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение. Тази промяна засяга любовните ви дела, най-вероятно ще започнете нова връзка.

РИБИ

Положителните и отрицателните влияния при Риби във вторник са еднакви, ще се редуват ту успехи, ту трудности. Има вероятност ваше намерение да пропадне, не залагайте на дейност, в чийто успешен завършек не сте убедени. От друга страна, имате делови шанс и възможности за придобивки, някои ще получат добри новини по важен въпрос. Сега са осъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене