ГЕРБ – Бобов дол тръгна уверено в кампанията за местния вот

С  водосвет за здраве, благоденствие и успех ПП ГЕРБ – Бобов дол откри официално кампанията си за местния вот на 27 октомври. Кандидатът за кмет на политическата сила Мая Спасова и листата със съветници се събраха в храма „Свети Николай“, където отец Радослав Ваклин отслужи тържествен молебен. Стартът на кампанията в община Бобов дол уважи и народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска.

Кандидат-кметът Мая Спасова бе категорична, че спечелването на изборите не е самоцел, а заедно с екипа й участват в местния вот, за да работят за нови перспективи и промяна в облика на общината. „Това може да се постигне само, ако сме заедно всички, които искат да продължат живота и професионалната си реализация тук“, посочи Мая Спасова.

„Много и сериозни предизвикателства стоят за решаване пред общината ни – демографският срив, липсата на икономическо развитие, работни места и перспектива пред младите, необходимостта от прозрачно управление“, изброи част от наболелите проблеми в Бобов дол кандидатът за кмет на ГЕРБ. „Необходимо е да си върнем самочувствието и да променим начина на мислене, за да започне постепенно общината ни да се изкачва по стълбата  на развитие“, посочи още Мая Спасова. По думите й, това може да се случи само с един подготвен екип от образовани, честни и доказали се професионалисти, каквито има в листата на ГЕРБ – Бобов дол. „Радвам се, че почтени хора, с ясна позиция, защитаващи обществените интереси, са до мен”, каза Мая Спасова.

След отслужения молебен, политическата сила организира и открит футболен турнир, който премина под наслов: „Спортът е здраве“. Пред събралите се на спортното мероприятие Мая Спасова представи листата със съветници и кандидатите за кметове на кметства от ПП ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене