Атанас Стоянов и ВМРО – Сандански дадоха старт на кампанията си с благотворителен жест

Вместо помпозни мероприятия за откриване на предизборната си кампания от ВМРО – Сандански избраха да бъдат полезни, като поставиха на три места в града оригинални контейнери в рамките на кампанията „Капачки за бъдеще“ в помощ на недоносени деца. Контейнерите – с форма на сърце, се намират на пл. „Алианс“ и пл. „България“ в Сандански.

В храма „Свети Георги“ пък бе отслужен молебен за здраве и успех в присъствието на всички кандидати за общински съветници и кметове на населени места, издигнати от ВМРО на територията на община Сандански. Молебенът бе отслужен от свещениците Йордан Аврамов и Никола Златински. Отец Аврамов отправи призив към всички местни политици да водят честна борба за гласовете на гражданите и да не допускат оплюване, клюки и клевети.

По-късно в словото си кандидатът на ВМРО – Българско национално движение за кмет на Сандански Атанас Стоянов посочи, че партията не прави договорки с никого.

Влизаме в тази кампания, като търсим открит и конструктивен диалог най-вече с нашите съграждани, каза той. ВМРО търси не толкова емоционален, а нормален разговор и избор не толкова политически, а надпартиен – за просперитета на Сандански, заяви кандидатът за кмет.

ВМРО е организация на млади и стари, тя акумулира патриотичната енергия, която ще седи в основата на новото възраждане за Сандански. Трябва да изберем добър стопанин за нашия град. Отиваме на балотаж и го печелим, категоричен бе Стоянов.

Снимки: atanasov © sandanski1.com

Вижте какво още каза Атанас Стоянов във видеото >>>

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене