Без категория

Преглед на местния печат

печат

“Вяра”

Вергил Кацов напуска ОДБ, 95 млн. лв. заобиколиха община Дупница след отхвърления заем от 3,5 млн. евро, БСП гледа към политическите удавници Костадин Костадинов и Ени Лефтеров

Флагманът на ОДБ – съветникът Вергил Кацов, напуска групата на реформаторите в местния Общински съвет, съобщиха от организацията. Причината за това му решение е неразумното гласуване в петък на сесията на съпартийците му срещу кредита от 3,5 млн. евро, който спасява община Дупница от фалит. Вергил Кацов се е изпокарал през уикенда с бламиралите предложението – собственика на частната болница д-р Ени Лефтеров, управителя му Костадин Костадинов и част от останалите, които нито подкрепиха неговото предложение кредитът да бъде намален наполовина, нито предложението на кмета за 3,5 млн. евро.

13-год. Георги от Самоков падна от 5-м стена на р. Искър и счупи крак, огнеборци го вадят със стълба

13-годишният Георги Светланов Георгиев от Самоков се размина на косъм със смъртта, след като падна от 5-метровата стена на р. Искър зад магазин „Била” и си счупи левия глезен. Георги се приземи на метър от голямата подводна яма, в която щеше да се удави при липса на късмет.

С вертолети заснемат билото на Рила, приближеният на Путин кремълски фонд ЗСМ строи болница и нов лифт в Сапарева баня

С вертолети заснемат билото на Рила до самия курорт Сапарева баня, руснаци ще строят нов лифт и заснемат трасето на най-удобното място, намиращо се точно над вилното селище на руския бизнесмен Алексей Мелханов и балносанаториума на Вадим Поспелов, съобщиха в редакцията жители на общината, свидетели на строителния бум и въздушните совалки.

45-годишна благоевградчанка живее като скот в дървена барака, прекара Коледа с едно кебапче от комшиите, събира кашони, за да не умре от глад

45-годишната Райка Бандрева живее като скот в разнебитена дървена барака в Благоевград. Дните на бездомната жена преминават в крайна мизерия и мръсотия на улица „Предел” в циганската махала.

Инфаркт покоси зам.-директорката на петричкото СОУ „Никола Вапцаров” Илияна Гаганелова

49-годишната зам.-директорка на СОУ ”Никола Вапцалов” Илияна Гаганелова издъхна покосона от масиран инфаркт в дома си.

www.e-79.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене