Хороскоп за 20 септември

ОВЕН

За Овните петък не е ден за работа, ще възникнат неприятности поради сприхавост и нежелание да се подчините на служебно нареждане, което е във ваша вреда. За други денят ще бъде успешен и мнозина ще действат решително за реализиране на намисленото. Успех!

ТЕЛЕЦ

Денят ви носи много успехи и нови възможности за материални придобивки. На мнозина от вас обаче ще бъде трудно да се справяте с някои текущи проблеми, което налага да прибегнете към чужда помощ. Сред бизнесмените съществува неоснователно партньорско подозрение.

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден, независимо какво сте избрали да вършите днес, или сте решили да пътувате с цел отдих, вашето състояние ще бъде превъзходно, а самочувствието добро. Мнозина излизат в отпуск от днес и отдихът им ще бъде пълноценен. Не се поддавайте на емоционални реакции.

РАК

Всички от Рак имат достатъчно сили за реализиране в желаната от тях насока, но за съжаление мнозина няма да постигнат успех. Не разчитайте много на приятели или близки, чрез които ще действате, това притъпява активността ви. Също така не разкривайте намеренията си.

ЛЪВ

Петък е успешен за Лъвовете, но няма да имате шанс във финансови дела. Добре ще бъде, ако избягвате днес занимания по въпроси, които са пряко свързани с пари. Разчитайте предимно на личните си възможности и се опирайте на интуицията си. Засилват се любовните връзки.

ДЕВА

Петък е неприятен ден за Девите. Сега е най-добре да изоставите всички планове, свързани с вашите делови действия и стремежи, ще допуснете нелепи грешки, за някои ще са фатални. Същото се отнася и за финансовите дела – не очаквайте днес реални постижения. Бъдете внимателни.

ВЕЗНИ

Балансирани Везните трябва да започнат с обстоятелствата у дома и активно да строят хармонични отношения. През деня ще има много поводи да се развали настроението ви и ако успеете да го запазите – ще спечелите. Очаквайте неприятни новини, свързани с действията на вашите врагове.

СКОРПИОН

В петък Скорпионите ще решават парични проблеми, но постигането на успех не е гарантирано. Днес много трудно ще осъществявате контакти или те въобще няма да се състоят. В някои случаи самите вие ще ги провалите. Не се доверявайте днес никому по лични или делови проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са лековерни, но днес подозренията към всички наоколо ви връхлитат и не е чудно, ако достигнете краен скептицизъм. Далновидността у мнозина ще им помогне да се приближат до нови възможности за бъдещи лични или делови успехи. Много от Стрелец ще се отправят на път.

КОЗИРОГ

Мрачни са в петък Козирозите. За едни от вас причините са здравословни, при други те се свързват с делови неуспех, а трети изживяват мъчително усещане на любовна несполука, като някои дори се чувстват изоставени и опустошени. При някои от вас надделяват деловите контакти.

ВОДОЛЕЙ

Мнозина от Водолей в петък ще бъдат в услуга на своите близки и приятели. Денят говори за успехи във всяко отношение – контактите, деловата ангажираност, придобивките от финансово естество и любовните връзки. Емоционална пълнота ще удовлетвори днес пътуващите от вас.

РИБИ

Петък е много добър и мнозина са изпълнени със задоволство от извършеното през седмицата. Положителната характеристика обхваща деловите ви ангажименти и любовния живот, който при мнозина навлиза във фазата на тотална хармония. Изгладете противоречията в дома си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене