Човек на Бай Миле държи проститутките в Банско?

Името на покойния сика­джийски бос Милчо Бонев – Бай Миле из­плува покрай разбития бар­дак в Слънчев бряг, пока­за проверка на „България Днес“. Меката на платената любов се помещава в бар „Мулен руж“ в центъра на курорта. Управител на за­ведението е кримигероят Димо Петров-Флорината. Собственик на помеще­нието е фирма, в която ак­ционер е вдовицата на Бай Миле Силвия Панагонова. Репортер на вестника по­търси за коментар Панаго­нова – дали знае какво се случва в помещенията, но до приключването на броя такъв не беше получен.

По информация на бур­гаския сайт „Флагман“ „Му­лен руж“ е част от верига нощни клубове, рекламиращи се с името Den Glade Viking. Проверка в ре­гистъра на хотелите и нощ­ните заведения, поддържан от Министерството на тури­зма, показва, че собственик на сградата, където се по­мещава клуб с такова наи­менование в Слънчев бряг, е фирма на Силвия Пана­гонова. В регистъра има и карта къде се намира Den Glade Viking, като мястото съвпада с това на бар „Му­лен руж“. От информацията става ясно, че вдовицата на Бай Миле е отдала под наем помещението на друга фирма и няма общо с пред­лаганата платена любов в бардака.

Самият управител на еро­тичния клуб Флори­ната е натръшкан с белезници при опера­цията. Спецченгетата атакуват публичния дом малко след полу­нощ във вторник. Уни­фор­мени се из­сип­ват мина­лата нощ и изне­над­ват кли­енти и труженички насред диви оргии. Те заварват част от момичетата по вре­ме на сеанс и голи девойки, които се кълчат на пилон пред влажните погледи на посетителите. Щом заведе­нието почернява от поли­ция, разгорещените страсти мигом се охлаждат. Докато трае тарашът, разгневени мъже вдигат скандали, като според очевидци си искали парите, които предплатили за секс услуги.

Босът и труженичките са изведени пред очите на любопитните сеирджии и натикани в полицейски бус. Според запоз­нати слу­жите­лите на реда атакуват след сигнал, че мястото освен бардак е и разпредели­телно депо за наркотици. Операцията продължава три часа, а по време на та­раша е открита тетрадка с оборота на бардака – цени на сексуслугите и тяхната бройка, разказват ченгета. Публичният дом, маскиран като еротик бар, е устроен в задния двор на „Мулен руж“, който служи като склад на околните заведения и сер­гии. Въпреки закътано­то място случващото се зад стените на бордея не остава тайна за МВР.

Това не е първият арест за Флорината. Той е за­ключен в края на февруари м.г. за сутеньорска мре­жа в Банско в едноименен стриптийз бар „Мулен руж“ заедно със Станимир Тер­зиев от Бургас, Жулиета Георгиева от Поморие, Ан­дон Андонов от Сливен и Мартин Косарев. По време на акцията са претърсени 9 адреса, открита е валута на стойност около 23 хил. лв. и различни наркотични ве­щества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Босът се сдобива с обви­нения за склоняване към проституция и трафик на седем жени с цел сексуал­на експлоатация. Разслед­ващи разкриват, че Димо Фло­рината държи група от труже­нички, които пласи­рал през зимата в Банско, а през лятото по Черноморието.

Според прокуратурата Жулиета е наета като упра­вител, но всъщност изпъл­нявала ролята на маман. Станимир се грижел за ох­раната на бардака в пла­нинския курорт. В бордея са пригодени четири поме­щения, но според желани­ята на клиентите платени ласки се предоставяли как­то в нощния бар, така и по хотелите в Банско.

Флорината и сие се зае­ли да превърнат еротичния бар в публичен дом, като за целта наели за „танцьор­ки“ момичета от различни градове от страната, които използвали и като прости­тутки, става ясно от обвини­телния акт. Труженичките получавали половината от парите, като по изчисления на разследващите оборо­тът на вечер достигал до 20 бона. В специална папка са описани приходите на суте­ньорите – 5-минутен ероти­чен танц е струвал 20 лв., а за 20-минутен секс загоре­лите господа са се бъркали със 100 лв.

Броени дни след спецакци­ята арес­тантите са освободени срещу парич­ни гаранции и се озовават на свобода. За разлика от други сводници, с които се заема спецпрокуратурата, тези са погнати от Район­ната прокуратура в Разлог. Само преди месец делото срещу тях е внесено в съда за насрочване на разпоре­дително заседание.

ВОЙНА ЗА ТЕРИТОРИИ

Няколко месеца след ак­цията в Банско Димо Фло­рината отново се появява на Слънчака и всява рес­пект с охраната си, разказ­ват местните. Той за малко се разминал от инцидент с конкуренти заради дове­реника си Андон Андонов, който наел като викач. Ан­дон навлизал в чуждите те­ритории, с което си навли­чал гнева на враговете. Те решили да се саморазпра­вят с него, но Флорината се намесил и взел да се хвали с връзките си с биз­несмени с прякори, разкриват очевид­ци. Споменаването на известните име­на дало резултат и мутренската война била предотвра­тена, а сигнал за спречкването дори не бил подаден в полицията.

Приближени до Флорината ко­ментират, че той е известен, с това, че не се меси в работата на другите и очаква същото в замяна. Представители на ъндър­граунда в Слънчев бряг смятат, че пазарът на дрога и жива плът се раздвижил след престрелката между групите на Димитър Желяз­ков – Митьо Очите и Божи­дар Кузманов – Божо Крава­та през юни 2016 г.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене