Община Разлог взе участие в едно от най – големите международни туристически изложения в Русия

Международно туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019”, в ЦВК „Экспоцентр“, Москва, Русия е един най-мащабните форуми в Русия, който акцентира върху развитието на културния туризъм.

Тази година изданието на форума се проведе в периода от 10 до 12 септември 2019 година.

Над 50 изложители от България,Сърбия, Кипър,Испания ,Тайланд , Китай, Египет и Танзания, участваха в изложението, което дава възможност на изложителите да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение. Сред тях Община Разлог, с рекламни материали, представи красиви кътчета,места за развлечение и отдих.

Част от презентацията включваше СПА туризма на село Баня, който се слави с над 75 минерални извора със средна температура на водата от 58 °C, които се използват предимно за балнеология, открити и закрити басейни, фестивалния и голф туризъм в град Разлог, включващ най-популярния Международен кукерски фестивал „Старчевата“ и най-голямото по рода си игрище от планински тип в България и не на последно място най-старата църква на Балканския полуостров „Св.св Теодор Тирон и Теодор Стратилат“.

В рамките на събитието се проведоха десетки мероприятия, които превърнаха някои от най-атрактивните места и представиха различни артистични прояви, възстановки, занаяти, презентации и творчески събития.

С участието си в международното туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019” , Община Разлог ще допринесе за развитието на специализираните форми на туризъм и за развитието на целогодишен туристически продукт.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене