Волен Сидеров: Атака напуска парламента!

Сидеров

След две седмици отсъствие лидерът на Атака Волен Сидеров най-сетне изненадващо се появи и поиска да говори пред медиите пред входа на парламента.

Там той обвини в таен заговор БСП, ГЕРБ и ДПС, които днес били на среща при председателя на парламента Михаил Миков.

Защо тайно се събират представителите на трите парламентарни групи, какво има да обсъждат, след като дата на изборите е ясна?,

попита Волен през медиите. Той научил за срещата от канцеларията на Миков, но не смята да участва. По думите му парламентът няма консенсусна програма, по която да работи.

„Съмнявам се, че този месец може нещо полезно да се направи, освен договорки“, беше категоричен Сидеров и заяви, че Атака няма да участва в заседанията на парламента, а правителството трябва час по-скоро да подаде оставка. Лидерът на Атака дори допусна, че може би се подрежда някаква формула за кабинет в рамките на този парламент, пише bnews.bg.

Припомняме обаче, че политическите сили се споразумяха при президента миналата неделя, че няма да има кабинет в рамките на 42-то Народно събрание.

„В момента кворумът се крепи от ГЕРБ. Защо ГЕРБ поддържа правителството? В същото време Борисов говори, че някой искал да забави изборите. Ти ги бавиш, г-н Борисов!“, обвини лидера на ГЕРБ Сидеров. Според него ГЕРБ вероятно договарят форма на управление – в рамките на този парламент, или за след изборите.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене