Цвета Караянчева проговори след катастрофата СНИМКА

„Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря на всички обаждания – да, претърпях пътен инцидент. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става . Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен.

Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре.“, Това написа председателят на парламента Цвета Караянчева по повод претърпяната катастрофа.


Припомняме, че по-рано председателят на Народното събрание Цвета Караянчева претърпя катастрофа. Автомобил на НСО, в който е пътувала, се е ударил в друга кола. Инцидентът е станал край Хитрино.

Както БЛИЦ писа Цвета Караянчева е със счупена ключица. Транспортират я с хеликоптер към столична болница за преглед и лечение. В добро общо състояние е.

От МВР по-рано разпространиха информация за инцидент, който е станал около 10:30 ч. По първоначални данни на главния път Шумен – Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна шофьорка на лек автомобил на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни, информират от полицията.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене