Над 550 души от Сатовча с безплатни прегледи

Голям интерес сред населението предизвикаха организираните от община Сатовча за пета поредна година специализирани безплатни медицински прегледи за възрастни хора. Те бяха част от втория етап от Програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда на територията на общината със съдействието на кмета Арбен Мименов, в партньорство с Фондация „BCause“ и Фондация „Направи добро – Александровска“ към Александровска болница, с финансовата подкрепа на фирма за производство на тютюневи изделия. Част от инициативите на тази компания са насочени за корпоративна социална отговорност, за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини.

Над 550 жители на община Сатовча се възползваха от възможността да се консултират за своето здраве със специалисти – кардиолог, ортопед, ендокринолог и невролог.

Специализираните безплатни прегледи се проведоха в периода от 27 до 30 август в селата Сатовча, Вълкосел, Кочан и Слащен, но право да се прегледат имаха хора от всички населени места в общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене