ЮЗУ В МАТ! Боби Юруков мисли за оставка? Бил бесен! Какво ще обяснява на министъра, а скоро и на прокуратурата? ТОЗИ ПЕТЪК

За крушката и нейната опашка……
Сензационните разкрития на Топ Преса за един от най-оплетените казуси в ЮЗУ „Неофит Рилски“ и за съмнителните финансово-приятелски отношения в благоевградската алма матер продължават, тази седмица на страниците на най – големия и най – четен вестинк в югозапада!
След като в миналия брой разкрихме един потрасаващо скандален случай в който ректорът взимал пари без да ги връща и е осъден за това с изпълнително село при съдия изпълнител, предимно от свои подчинени преподаватели, и в крайна сметка бил осъден за това, нашата редакция бе обсипана от многобройни позвънявания от всички платени медии с дебели договори за медийно обслужване с ЮЗУ „Н. Рилски“, припявайки в хор, че истината в този казус е съвсем друга и намеквайки деликатно, че е трябвало дори и да знаем за него да го затаим лекичко или премълчим угодно.
Мотивирани от този групов медиен клакиорски вой, и леко разколебани от съмнение, ние решихме да задълбаем по-дълбоко в този случай и да потърсим дали истината всъщност наистина не е друга и дали колегите може би не са частично прави. От друга страна обаче фактите, съдебните решения и изпълнителните листове говорят достатъчно красноречиво за истината по случая и ние водени от мисълта, че все пак живеем в правова държава, им се доверяваме напълно и вярваме на съдебната система, която недвусмислено е осъдила проф. Юруков да заплати колосалните за всеки обикновен човек суми, на своя подчинен доц. Глушков. Водени от това съмнение и колебание , все пак започнахме да разпитваме за това каква е историята, за това как дългогодишното доверие и приятелство бива отметнато с лека ръка. За наше съжаление, ние не можахме да се доберем до съответните документи станали ябълка на раздора, но пък компетентните институции могат, а ние само ще ги насочим къде по точно да търсят, а посоката е следната: в академичните среди за разтрогването на това приятелство се носят множество слухове, но историята на която ние следва да обърнем най-сериозно внимание е всъщност тази в която се разква, че тези финансви отношения между професор Юруков и доц. Глушков са били вече уредени или поне частично уредени, но възполвайки се от изграденото доверие всъщност доц. Глушков е направил неща, за които трябва да се срамува…. ФАКТИ, ФИРМИ И ИМЕНА И ДОКУМЕНТИЕ – ОЧАКВАЙТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД!

ЧАКАМЕ ОСТАВКА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене