Теодора Цончева представи видео към новата си песен „Без грим“

Теодора Цончева хвърля гаджето си в басейн в новото си видео

Теодора Цончева зарадва своите почитатели с новата си песен „Без грим“. Видеото направи своята премиера в официалния канал на певицата в YouTube, който има над 100 000 последователи.

Във видеото участва Тодор Гаджалов – близък приятел и колега на певицата, с когото преди пет години създават дебютната й песен „Зелена светлина“. Този път обаче той участва като актьор във видеото и играе ролята на лошото момче, което Теодора Цончева хвърля в басейн.

„Без грим“ е моя сбъдната детска мечта! Буквално! Това е звученето, с което съм израснала, това е музиката, която ме кара да искам да пея и танцувам! Като малка постоянно слушах Майкъл и Джанет, Уитни и Марая, Принс, Earth, Wind and Fire и всякакви такива музикални величия, които белязаха и възпитаха моя музикален вкус. Затова се случва така, че без да искам, отивам в тази посока. Не съм планирала да направя песен с old school звучене, просто така се случи. А и за мен хубавата музика не може да се нарече „ретро“, защото е вечна! Именно затова се постарах да направя „Без грим“  да звучи едновременно old school и модерно, а танците във видеото са присъщи за 90-те, но някои от тези движения правим и до днес по партита“, споделя Теодора Цончева.

„Без грим“ е по текст на Теодора Цончева, а музиката на парчето певицата създава съвместно с DiamondStylePro. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов-Люси.

„Да ме видиш и когато съм без грим“ означава да ме видиш истинска, неподправена и уязвима. Иска ми се всеки сам да интерпретира това както го усеща. Посланието на песента е едновременно кристално ясно, но и отворено за всякакви философски и забавни начини на прочит. Аз вярвам, че трябва да внимаваме на кого се отдаваме и физически, и духовно! Искам да насърча особено тийнейджърите, които тепърва опознават любовните вълнения, да се забъркват само с хора, които ги заслужават и държат на тях!“, споделя още Теодора Цончева.

Линк към „Без грим“: https://www.youtube.com/watch?v=Zjh1JkXJIiU&

 

Повече за Теодора Цончева

Съвкупност от глас, артистизъм, чар и огнени танци – това е Теодора Цончева!

Теодора Цончева е родена на 20.04.1991г. в град Пловдив, но когато е на три годинки, семейството й се премества в София, където Теодора израства. Произлиза от семейство на музиканти – майка й, баба й и леля й са пианисти, затова и тя също поема по пътя на музиката. На девет години започва да пее във вокална група „Бон-бон“. С тях Теди участва в множество концертни и телевизионни изяви, като дори пее в зала 1 на НДК редом до Лили Иванова, Емил Димитров, Васил Найденов, Йорданка Христова и други от най-големите български звезди. По-късно Теодора продължава да се развива певчески с доц. Алис Боварян. Признава, че нейно огромно вдъхновение е Майкъл Джаксън. Тренирала е за кратко художествена гимнастика, модерен балет и спортни танци. През 2010 година се записва на уроци по салса, а през 2012 година започва работа като помощник-инструктор. Не след дълго става и главен инструктор на своя собствена група ученици по латино танци.

През 2011 година се явява на кастинг за популярното в цял свят шоу X Factor, но не успява да достигне до големите концерти. Две години по-късно се явява отново, като този път успява да достигне до полуфинал. Ментор й е Велизар Соколов-Заки. На първият концерт отива на елиминации за оставане в шоуто и печели четирите гласа на журито срещу Георги Арсов и така остава в шоуто. На седмия голям концерт отива на елиминация заедно с Таня Димитрова и отново печели. В крайна сметка Теди финишира на четвърто място в шоуто.

На 30 май 2014 година Теодора издава дебютната си песен „Зелена светлина“ заедно с Тодор Гаджалов и Део. Песента е по музика на Теодора Цончева и Тодор Гаджалов, аранжимент на Тодор Гаджалов, текст на Лора Николаева, Теодора Цончева и Део. Продуцент на проекта е Велизар Соколов – Заки, който продължава да подкрепя Теди и след X Factor. През 2015 година излиза първата й самостоятелна песен, озаглавена „Взимам всичко“. Песента е по музика и текст на певицата, аранжимента е дело на Васил Иванов – Dexter, а продуцент на звукозаписа е Велизар Соколов – Заки.

През последните две години Теодора Цончева се превърна в една от любимките на всички, които обичат да гледат видеа в платформите за видеосподеляне. Кратките комедийни видеа излизат всеки четвъртък в YouTube канала й, като в повечето от тях тя иронизира ситуации и случки, с които всички се сблъскваме в ежедневието си. Последователите й в най-популярната платформа за видеосподеляне са над 100 000, а видеата й са гледани милиони пъти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене