Приключи ремонтът на ул. „Беласица“ в гр. Петрич. Работи се по други улици в града и селата

Със собствени  бюджетни средства и след години неудобства за живущите в района се благоустрои ул. „Беласица“ в гр. Петрич. Състоянието на улицата създаваше години наред проблеми за петричани. Към днешна дата е положена асфалтова настилка, подменен е водопроводът на улицата, изградени са тротоари. Решен е и проблемът със свличането на земна маса, като е изградена нужната подпорна стена.

За цялостната рехабилитация на ул. „Беласица“ и подземна инфраструктура са инвестирани 186 000 лв., заложени в тазгодишния бюджет на община Петрич по предложение на кмета Димитър Бръчков. Също преди дни приключи ремонтът и на тротоарните площи по ул. „Цар Симеон“ в участъка от СБА до Промишлена зона, по който ежедневно се придвижват работници. Нови тротоарни плочки се поставиха и на ул. „Европа“.

Към момента се работи по благоустрояването на ул. „Тома Митов“. Обновяват се тротоарите, ще се изгради и нова подпорна стена, тъй като улицата граничи с ДГ „Слънце“, както и нова ограда. Средствата за целта са в размер на 55 000 лв.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене