Троловете на Дончо и Емо Костадинов в листата на БСП – Благоевград на път да провалят кампанията? Топ Преса разби мераците им в първата битка!

Уж Корнелия Нинова е знаела, уж мачът им бил свирен, уж всичко е точно ама не е… както Топ Преса съобщи сутринта, БСП – Благоевград отрлаган своят конференция, за избор на кандидат-кмет. Снощи не се е провел и пленумът – заседание на разширения състав на общинското ръководство, което трябваше да е готово с номинациите, за да ги предложи на делегатите за гласуване. Това не се е случвало никога в историята на благоевградската партийна организация и е индикация или за тотален хаос, или за абсолютна неподготвеност на партията за участие в започналата вече кампания.

Причината? За нея всеки мълчи, но истината се крие в пост на фен страницата на Топ Преса във фейсбук. ЕТО И НЕГОВОТО СЪДЪРЖАНИЕ : „На вниманието на Корнелия Нинова! Червеният предател Емо Костадинов, бута “корпоративното политическо острие” и доказан политически номад Злата Ризова в листата на БСП – Благоевград. В схемата е нейния гуру, скандалния Андон Тодоров, който стана известен с най – големия “ Апартаментгейт” в Благоевград. Съпругата на Емо Костадинов, дадена на прокурор от Камбитов, заради неверен документ издаден на Тодоров. Време е да му се отмъсти и Ризова ще го направи срещу избираемо място в листата.“ Какво имаме предвид? Прокуратурата да започне разследване на архитект Анушка Костадинова, изготвила експертиза като вещо лице по административно дело, срещу одобрен подробен устройствен план и строително разрешение, издадено от уволнения главен архитект на Благоевград, Васил Тинчев, поиска в жалба благоевградският кмет преди време. Атанас Камбитов пусна жалба до Окръжния прокурор, заради изготвената от Костадинова и представена пред съда, експертиза, касаеща строителството на сграда на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград, /в района на Кончето/, с инвеститор фирма на съветника Андон Тодоров, коят осе оказа напълно фалшива. Ккато е известно Андон Тодоров копрометира достатъчно името си на политик, с фалшиви лъжи и манипулациии и със скандална „АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ“ – Благоевград. Ето защо Тодоров залага на политическият номад и имотен схемаджия, общинската съветничка Злата Ризова, която е редовен образ в медиите на Тодоров, които я лансират яко като „върла опозиция“. Схемата е проста съпругата на скандалната Анушка Костадинова е бившият депутат от БСП – Емил Костадинов, който е сивият кардинал на бизнеса на жена си. Семейството видимо е в общи схеми с Тодоров и понеже Тодоров не може да излезе с чисти очи пред избирателите на Благоевград бута напред Злата Ризова. За да и се придаде тежест на Ризова че е „нещо“, вместо от партия „Зелените“ – ООД – то Костадинов – Тодоров решили да я вмъкнат в листата на БСП уж от гражданската квота. Каква гражданска квота, при положение че Ризова е сменила няколко партии? Надушили пъклената схема в столицата, от ръководството на БСП, дали контра на схемата и отказали листата да се петни по такъв долен корпоративен начин. Сега идеите на БСП – Благоевград са замразени и предстои предоговоряне. Тодоров, Костадинов и протежето им Ризова са в шок. Към днешна датата провеждат тайни срещи и се чудят как да излезат от положение. Нужно е да се намери партия на Ризова за да може да устоява интересите на  корпорацията в ОБСи да се пазарат с атаки, да се отеглят обвинения срещу тях. Ако имате вакантни места – обадете им се! А колкото до нас, първата битка с политическото лицемерие е спечелена, продължаваме напред…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене