КОНПИ и прокуратурата сноват в района? Дебнат ли действащи кметове? И кои?

За някои общини мачът, наречен „местен вот“ в областта може и да изглежда решен, да не се окаже, че въпреки спокойствието и щастливите мечти, въпросният турнир може да бъде определен в последната минута при това от някоя голяма държавна институция.
Топ Преса разполага с изключителната и ексклузивна информация, че в района на общините в област Благоевград, трайно са се загнездили екипи на КОНПИ и службите, провеждат се разпити и се изискват проверки от регионалните институции, по конкпретни сделки, обществени поръчки и действия на кметове от региона.

Информацията ни е близка до сто по достоверност, пази си в абсолютна тайна. Разбира се разполагаме и с конктрени имена на общини, станали обект на наблюдение и мониторинг от страна на КОНПИ, но като уважавана и коректна медия, нама да им напишем имената докато не получим гаранции и реално потвърждение.

Едно можем да споделим на своите читатели, следим зорко събитията, информацията ни е от служители на конкретни агенции и институции, които са станали преки свидетели на конкретни питания, посещения и проверки. По гръмките анализатори от нашия екип, дори са на мнение че нищо чудно да се стегне до гръмки акции разпоредени от специализираната прокуратура, ако се намерят потресаващи скандално извършени престъпления. Ако един действащ кмет бъде изведен с белезници от общината си, то това би означавало за него че кампанията му е срината и „мачът му не е решен“. Шансовете му да стане отново управник ще са близки до нулата, защото както е известно трудно се прави кампания от следствения арест на специализираната прокуратура.

Топ Преса приветства действията на държавата, защото е на мнение че тези неща се правят точно в този момент, момент в който управниците ни ще се борят за нов мандат доверие, в крайна сметка ако наистина са вършили престъпления и злоупотреби, сега е моментът меракът им да продължат да го правят да бъде прекършен. Призоваваме и активните граждани на югозапада, да съдействат на нас медиите, по изобличаването на подобни действия от страна на управниците ни. В крайна сметка, сега е моментът да им поискаме сметка и проверка на мандатите. Успоредно с това ще следим и зорко процесите около общините, защото убедени сме – затишието е пред буря. Вие как мислите?

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене