Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Красимир Чаврагански стана собственик на „Въгледобив Бобов дол”, купи 50% от дяловете на фирмата за 1 лв.: Поемам лична отговорност за стабилизирането на мината, ще я избавя от фалит, в нея има живот за повече от 40 години

Изпълнителният директор на „Въгледобив Бобов дол” Красимир Чаврагански стана собственик на част от дружеството и съдружник на бизнесмена Христо Ковачки. Красимир Чаврагански купи 50% от дяловете на фирмата за 1 лв.

Поех лична отговорност, не съм станал изпълнителен директор, за да чакам датата на аванса и заплатата, както правеше предшественикът ми Огнян Зарев, който получаваше 16 000 лв., а рудниците бяха в окаяно състояние. Имам достатъчно основание да се надявам, че е възможно мините да излязат от кризата и да се справим с всички задължения.

Владимир Ангелов и Антонио Якимов се сбутаха на входа на Аквапарка в Благоевград, Стъклето се изнесе за секунди

Дясната ръка на Братя Галеви Владимир Ангелов -Стъклето релаксира край басейна на Аквапарка в Благоевград вчера следобед. Той беше избрал елитния плаж в областния център на Пиринско, за да може спокойно да изложи на слънчевите лъчи отслабналото си тяло. Няма нищо общо с физиката, която имаше от времето, когато Братя Галеви бяха на власт в Дупница. Той се скри между плажуващите, за да избегне любопитството на хората. Ангажира два шезлонга – за себе си и сина си Краси.

Педагогическа поема: Ръководството на ОУ”Митрополит Авксентий Велешки” не даде грамота на отличника Иван Ласкин само защото се премества в друго училище

Училищното ръководство на ОУ”Митрополит Авксентий Велешки”-Самоков опорочи традиция на училището и нанесе емоционална рана в сърцето на отличника Иван Ласкин от 4. в клас. По традиция отличниците на училището се награждават с почетна грамота, а снимките им се поставят на почетно табло. Пълен отличник е и четвъртокласникът Иван Ласкин. Поискана му е снимка за таблото, но е лишен от грамота само защото от пети клас ще продължи да учи в друго училище. Санкцията предизвиква емоционален срив в момчето.

Вдовицата на Отвертката – Милена: Владимира Карастоянова е била лудо влюбена в моя съпруг, но не получи това, което искаше, трагедията стана заради чувството й за превъзходство и неудовлетворение, насъска родата

Нови подробности около трагичния инцидент с жестоката смърт на Николай Радев-Отвертката разкриха братът Иван и снаха му Милена. Те гостуваха в редакцията на вестник „Вяра”, разкриха нови изключителни подробности и зададоха много въпроси към Карастоянови. Защо, след като Николай Карастоянов твърди, че има нужда от операция, не се оперира, болен ли е наистина, или се преструва? Защо възрастният Карастоянов и малкият му син Иван ме засичат на обществени места и ме гледат грозно, психоатака ли ми правят, пита Милена. Големият въпрос е защо гаджето на Иван Карастоянов – Лора Цветанова, търси приятелство и праща покана по фейсбук на Иван Радев.

Бившият шеф на тотото в Благоевград Светлин Бонев стана търговски представител на медицинска лаборатория,отслабна с 15 кг за три месеца

Бившият шеф на тотото в Благоевград Светлин Бонев стана търговски представител на медицинска лаборатория за Благоевградска, Пернишка и Кюстендилска област.Общинският съветник в ОбС Благоевград премина и специален курс, за да може по-бързо да навлезе в новата дейност. Новата длъжност му харесва много и се надява фирмата да се разрасне и да се прочуе в региона.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене