След касапницата в Петрич! Животът на Невена, която бе наръгана с нож от мъжа си, е

42-годишната Невена, която пострада по време на семеен скандал в Петрич, е без опасност за живота. Тя бе прободена с нож от мъжа, с когото живее на семейни начала и бе транспортирана в болницата в Сандански след касапницата в дома им завчера.

„Невена е оперирана още в събота и опасност за живота ѝ няма“, коментираха за struma. com от болницата и допълниха, че тя все още е под наблюдението на лекари. Васил – нейният мъж, отговорен за инцидента все още е в ареста. Той е в тежко здравословно състояние. След прекаран инсулт е и е почти парализиран.

Припомняме, че инцидентът стана в събота по обяд. Двамата се скарали заради жилището на Васил, което Невена настоявала да бъде прехвърлено на нейно име заради лошото му здравословно състояние. Карайки се, тя изпаднала в истерия и започнала да го удря с всичко, което ѝ попаднало под ръка, разказал пред разследващи Васил. Затова, без да мисли, той грабнал ножа и намушкал жената, опитвайки да се защити от ударите ѝ.

Съседи разказват, че кавгите в семейството били ежедневие. 54-годишният Васил е задържан е с мярка „задържане под стража“ за 72 часа, очаква се прокуратурата да му повдигне обвинение за опит за убийство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене