Американци спечелиха баскет турнира в Гоце Делчев при мъжете. Вижте другите победители в статията /ВИДЕО/

Проведе се седмото издание на Баскет купата на Гоце Делчев в памет на треньора Славчо Мълчанков. Тази година организацията бе подета от Зорница Мълчанкова наследник в треньорската професия на баща си и общинския съветник, бивш баскетболист и съосновател на турнира Димитър Бояджиев с подкрепата на Община Гоце Делчев.

Зорница Мълчанкова се обърна към участниците и гости на турнира за да сподели щастието си от факта, че са дошли тук за да уважат нея, турнира и нейният баща.

При голяма посещаемост преминаха срещите на общо 16-те отбора, които играха за медалите тази година, а турнира уважиха и НБА звездата Джими Хънт и негови приятели от САЩ, които също се включиха с отбор, който не срещна голяма конкуренция от другите 5 мъжки отбора.

При момичетата до 12 години с победа се поздрави отбора  „Яворов“ с деца на Зорница Мълчанкова  съставен от Антония Рускова, Илияна Гюргайкова и Румяна Дамбалова.

А при момчетата до 12 години купата вдигна отбора на Голдън Стейт в състав Борислав Христов, Лазар Шоколарев и Иван Сърбаков.

Така след много емоции, организатори, участници и публика се разделиха с обещание да се видят под коша отново през 2020 година за 8-ми пореден път.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене