16 годишен от Сатовчанско приет по спешност в болницата след инцидент с каруца

16 годишния Али Авальов от сатовчанското село Плетена , снощи около 22 часа е бил приет по спешност в хирургичното отделение на болницата в Гоце Делчев в безпомощно състояние след като уплашен кон го е изхвърлил от каруца и след което тя го е затиснала .

При падането си момчето е получило травма на главата а в следствие от затисналата го каруца която конят продължил да влачи 16 годишният Али е и с охлузни рани и травми по гърба и цялото тяло , съобщиха от болницата .

„Състоянието му е стабилно , няма опасност за живота но ,пациента е много уплашен от преживяното и полагаме едновременно грижи и за психическото му състояние„ коментираха лекуващите доктори . 16 годишният Али остава в хирургичното отделение под наблюдение ,правят му се вливания и се обработват раните и травмите .

Инцидентът в Плетена е станал снощи , на помощ на младежа са се притекли хора от селото които са успели да укротят уплашеният кон и да го извадят бързо изпод каруцата . Веднага е бил транспортиран до болницата в Гоце Делчев за оказване на медицинска помощ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене