Хайде на музикален маратон на стадиона в Крупник!

Музикално пътешествие във времето очаква крупничани. Диско – ретро маратон ще разтърси симитлийското село Крупник, а стадион „Арена-Крупник“ ще бъде домакин на музикалния маратон. Инициативата дошла от гастарбайтери, които работят и живеят в Лондон, но милеят за родината. Очакват да се получи едно незабравимо парти. Да се потанцува на открито под ритмите на БГ и всякаква друга ретро и не само, музика. За първа година ще бъде на стадиона, защото организаторите очакват повече хора.

Идеята се зародила около Нова година, когато обикновено се прибират гастарбайтерите. Тогава направили в местния ресторант подобно ретро парти. Харесало им, но искали да бъде по-мащабно. И решили да го направят на стадиона, за да се съберат повече хора, да потанцуват и се повеселят. Входът е свободен.

За събитието помага и кметът на общината Апостол Апостолов.

А DJ Алексей, който е от Крупник, е подготвил много изненади с избрани песни от 70-те, 80-те, 90-те години и по-нови, както и за всяка възраст.

Кметът Ваня Чакалска се надява събитието да излезе от рамките на селото и да стане общинско мероприятие.

И така не пропускайте второто издание на ДИСКО – РЕТРО МАРАТОН на 17.08.2019г. от 21:00ч. на Стадион „Арена – Крупник”, с. Крупник, общ. Симитли, с водещ DJ Алексей.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене