Удар на полиция и жандармерия в Гоце Делчев! 15 арестувани, сред тях, 4-има с наркотици, конфискувани стоки, използвали неправомерно чужди марки и още…

Зрелищна операция на жандармерия и полиция с 15 арестувани се проведе днес в Гоце Делчев, операцията бе с цел респект на кримиконтингента и е насочена срещу битовата престъпност. В късния следобед над 20 коли на жандармерията влязоха в града и предизвикаха истинска паника сред контингента.

Преди обяд днес те пристигнаха пред полицията в Благоевград, което пък създаде и суматоха в областния център. Но акцията е била планирана за района на Гоце Делчев.

15 души бяха задържани, сред тях 4-има по конкретни престъпления, свързани с наркотици, останалите са за проверка на алиби и съпричастност към извършени престъпления. Икономически полицаи пък влязоха в магазини и откриха над 50 комплекта анцузи, използващи неправомерно чужда марка.

Подобна операция се проведе и в другите градове на областта, но според наши източници, съвместните акции на жандармерия и полиция няма да спрат Очаквайте в Топ Преса подробности по операцията

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене