ХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ

ОВЕН

Събота носи известия за Овните. За едни от вас те са лични, за други – професионални, за трети – за дома. Въздържайте се от проекти в професионалната и деловата сфера, денят не е твърде успешен за това. Положителен развой на делата ще имат само бизнесмените.

ТЕЛЕЦ

Днес колкото и да ви е тежко, е необходимо да действате сами. Бъдете бдителни, тъй като някой упорито се стреми да ви навреди. Мнозина имат шанс за близки обществени контакти за взаимни финансови успехи. Възможно е служебно пътуване за някои. Вниманието на бизнесмените сега трябва да бъде насочено към партньорите им.

БЛИЗНАЦИ

Този ден е изпълнен с движение и разнопосочни дейности за част от знака. Бързите ви действия по делови въпроси ще помогнат за успешното им разрешаване, може да ви донесат и материални придобивки. Ако сте ангажирани с обществени инстанции, действайте методично и последователно, само това ще ви донесе успех.

РАК

Раците ще са енергични и действени в събота. Някои все още са под въздействието на инертност, която ще им пречи. Ако ви е нужна подкрепа от влиятелни хора, не я търсете днес – те ще ви обещаят, но няма да направят необходимото.

ЛЪВ

Имате важен проблем за разрешаване днес и цялото ви внимание е насочено към него. Това ще ви направи прибързани в действията, което никога не е било гаранция за успех. Добре е да се посъветвате с приятели и да потърсите заедно пътя към решението. Доста сте разсеяни, затова не действайте по финансови въпроси сега.

ДЕВА

Труден ден за Девите. Изтощени сте от безсъние, породено от парични проблеми. Ще ви бъде трудно да постигнете успех без чужда помощ. Решението може би ще последва след запознанство с нов човек, който има доста широки връзки в обществото. Затова засилете контактите. В края на деня се опитайте да си починете добре.

ВЕЗНИ

За Везните настъпват делови промени в бизнеса. Действията ви е необходимо да са максимално точни и бързи, за да задържите нивото, което сте достигнали. Можете да противодействате, като потърсите подкрепата на “силни” хора в бизнеса. В контактите днес също може да се натъкнете на пречки и да ви е необходима помощ.

СКОРПИОН

Най-действени днес ще бъдат бизнесмените Скорпион. Делата ви ще се развиват добре, появяват се и възможности за нови обединения при решаване на дадени въпроси. Професионалният ден може би ще е мъчителен. Вниманието ви ще бъде отклонено от опитите на колега или някой друг да ви измами. Това ще наруши ритъма ви на работа.

СТРЕЛЕЦ

Винаги бързате, когато имате да вършите нещо, днес обаче това ще ви донесе успех. Денят е добър по обществени или професионални въпроси. Затруднения ще срещнете само във финансовата сфера, но те се дължат на слаба подготовка. Мнозина са неотстъпчиви в споровете, което ще доведе до конфронтации.

КОЗИРОГ

На пръв поглед днес настъпват нежелателни за вас промени в общественото положение. Налага се първо да се справите с някакъв делови проблем, най-вече бизнесмените, заети с производство, и чак тогава да анализирате социалния си статус. Относно делата ще ви помогне колега, комуто вярвате безрезервно.

ВОДОЛЕЙ

Надеждата ви за положително професионално развитие напълно ще се оправдае в събота. Ще получите неочаквана помощ от предани приятели, която ще даде мощен тласък на делата ви. Денят е много добър за контакти и срещи с други хора, което ще ви позволи да погледнете от друг ъгъл на дейността си. В емоционалната сфера изпъкват приятни преживявания и повечето от вас ще се чувстват удовлетворени. Мнозина от вас ще осъществят полезни контакти, които ще дадат тласък на някаква важна дейност.

РИБИ

В събота деловият живот на Рибите е твърде динамичен. Мнозина ще пътуват служебно и ще завършат успешно задачата си. Предстои и ново запознанство, чрез което ще придвижите друга част от своята дейност. В бизнеса на други има застой, предизвикан от административни затруднения. Те ще се разрешат в най-скоро време. Най-добър изход по делови въпроси ще можете да постигнете, ако послушате съветите на колеги от службата или бизнеса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене