В Господинци започва рехабилитация на една от улиците , кметството предупреждава живеещите на нея да я разчистят от коли, каруци, ремаркета строителни материали и др.

От утре в гоцеделчевското село Господинци започва рехабилитация на една от важните улични отсечки в селото с начална точка на дейностите „Бахчата“ ,магазина на РПК  до домът на Бойко Хаджиев .

На въпросната отсечка обаче има паркирани  много автомобили ,ремаркета , каруци , има струпани строителни материали , дърва за огрев  и др. които ще затруднят работата на строителите . Рехабилитацията ще започне  утре сутринта в 8.00 часа  и до тогава  живеещите в този район жители са задължени да я освободят  за да може  строителите и техниката да започнат работа , съобщават от кметството в Господинци. Въпросната улица ще бъде затворена  през целият ден така, че преминаването през нея  ще бъде забранено заявиха още от  кметството в селото . Ще бъдат налагани глоби на онези жители които не спазят  указанията и предупреждението  да освободят улицата от автомобили и струпани на нея строителни материали  ,дърва за огрев и др.

 

ОТ ФИРМАТА ОБЕЩАВАТ , ЧЕ КЪМ КРАЯ НА РАБОТНИЯ ДЕН УЛИЦАТА ЩЕ БЪДЕ ПУСКАНА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ , НО ПО ВРЕМЕ НА РАБОТАТА ПРЕМИНАВАНЕТО НА КАКВИТО И ДА Е АВТОМОБИЛИ ЩЕ БЪДЕ НЕВЪЗМОЖНО. ЗА ЦЕЛТА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ ПОЛЗВАТ СВОИТЕ АВТОМОБИЛИ ПРЕЗ ДЕНЯ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА ГИ ИЗКАРАТ НА БЕЗОПАСНО РАЗСТОЯНИЕ.

 

ИЗВИНЯВАМЕ СЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО, НО ПОРАДИ ИЗКУПНО – РЕМОНТНИТЕ ДЕЙНОСТИ И РАЗПОЛАГАНЕ НА СТРОИТЕЛНАТА ТЕХНИКА ЩЕ БЪДЕ НЕВЪЗМОЖНО ПРЕМИНАВАНЕТО НА КАКВИТО И ДА Е АВТОМОБИЛИ И КАРУЦИ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТНИЯ ДЕН ОТ 08:00 ДО 17:00 ЧАСА.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене