Стоичков представя книгата си и открива игрище в Петрич

Най-добрият и титулуван български футболист – Христо Стоичков, ще бъде гост на град Петрич на 23 юли (вторник). Легендата ще се срещне в 16,30 часа с трениращите деца в Детско-юношеската школа на ОФК „Беласица“, а в 18.00 ч. в залата на хотел „България“ ще представи биографичната си книга „Христо Стоичков. Историята“. Всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с Христо Стоичков, както и да получат автограф върху биографията на Камата. Христо Стоичков ще покаже и оригиналната статуетка на Златната топка, която спечели и му бе връчена от списание „Франс футбол“ през 1994 г.

Легандарната левачка и кметът на община Петрич – Димитър Бръчков, официално ще открият обновения спортен терен в Профилирана гимназия „Пейо Яворов“ в 21,30 часа.

„За Петрич е изключително голяма чест, че става един от градовете, в които Христо Стоичков идва да представи биографичната си книга. Легендата удостои града и със съгласието си лично да открие напълно обновения спортен терен в гимназия “Пейо Яворов“, коментира кметът Бръчков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене