Башев в тайна завера с Касим Дал, ДОСТ и предателите на ДПС! ВИДЕО! ВИЖТЕ КОЙ ШЕ ГО ИЗДИГНЕ ЗА КМЕТ!

Ахмед Башев предал ДПС, срещал се с отцепниците и така наречени предатели на партията в Пловдив. Това е причината той да бъде елиминиран и като фактор и като член от ДПС на пук на неговите изкривени версии че той е бил едва ли не „предаден“. Както медиите преди малко повече то месец писаха, отцепници от ДПС подготвят обща алтернатива на партията-майка, от която са произлезли. Три часа е продължила сбирката на инициаторите за нов политически проект в пловдивски хотел по информация на 24rodopi.com. Следващото събиране щяло да бъде този месец в София, като тогава за първи път ще има официални изявления пред медиите.

Бивши заместници на Ахмед Доган от различни периоди, бивши депутати на ДПС, бивши и настоящи кметове, членове на ръководствата на ДОСТ, на Народна партия „Свобода и достойнство“ и на Национално Движение за права и свободи са се събрали в Пловдив на първата сбирка за създаване на нова политическа формация.

Партия ДОСТ била представлявана от Мехмед Ходжа, Бахри Юмер, Ахмед Юсеин и Зюрфеттин Хаджъоглу, който е и председател на изселническа организация в Турция. Председателят на НПСД Орхан Исмаилов дошъл със свой екип, както и създателят на Национално Движение за права и свободи Гюнер Тахир.

Своето виждане за бъдещата формация изразил емблематичният бивш депесар Ахмед Башев. В сбирката участвал и кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, както и председателят на тамошния Общински съвет. На поканата са откликнали и бизнесмени и общественици.

На този етап само бившата „дясна ръка“ на Ахмед Доган – Касим Дал, е против обединение във формат – ДОСТ, НПСД и НДПС плюс нови лица, НО СПОРЕД ИНФОРМАЦИЯ НА ТОП ПРЕСА – Башев го е подкрепил. На въпроса от негови хора в ДПС, защо е присъствал на тази предателска сбирка, Башев заявил : „Аз съм свободен човек, мога да ходя където си искам.“ Ние от Топ Преса обаче питаме – свобода ли е предателството или просто нрав човешки? Как така щом партията не ти угоди на егото и исканията, веднага плюеш на лоялността и и се сдружаваш с тези които искат да я съсипят! Мъжко ли е ? Човешко ли е?

На второто събиране в София предстои учредяване на Гражданско сдружение, разбираме в последствие което да бъде подкрепено от трите партии при сформиране на регионални екипи, а на по-късен етап да се създаде и нова политическа формация, която щала да издигне кметове за местния вот. Башев щал да бъде издигнат в Гърмен от тази формация.

Междувременно хората на Касим Дал са създали „Преговорен екип“, който „да влезе в контакт с всички демократично мислещи български граждани, които по един или друг начин са участвали или са били съпричастни с целите на коалицията между НПСД и ДОСТ през 2017 година“. Целта на екипа е консолидиране на опозиционно настроените на ДПС групи и отделни хора, твърдят от екипа на Касим Дал.

Според нас поведението на Башев е повече от срамно и скандално. Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене