Джип блъсна изскочило на пътя в Разлог дете с колело

Джип блъсна изскочило на пътя в Разлог дете с колело, с комоцио и болки в корема 9-г. малчуган транспортиран за болницата в Благоевград

Деветгодишно дете от Разлог бе блъснато от джип в Разлог. Момчето е прието в МБАЛ – Разлог с  комоцио и охлузна рана на бедрото, без сериозни наранявания и без опасност за живота. В  късния следобед обаче с болки в корема то е транспортирано в МБАЛ – Благоевград за консултация с хирург.

Инцидентът е станал на ул. „Черна река“ в Разлог. Момчето карало колело, когато е блъснато от джип „Нисан“, управляван от мъж от града. Причините за инцидента се изясняват от полицията.

По първоначална информация детето е изскочило внезапно на платното и джипът не е успял да спре навреме. Малчуганът е изхвърчал от колелото и за късмет не е попаднал под гумите на нисана, но е получил сериозни охлузвания по тялото, а при падането ударил и главата си. По неофициална информация зад волана е бил Тома Ж. от Разлог. Той веднага слязъл от автомобила и оказал помощ на хлапето.

На място пристигнал екип на Спешен център, който транспортирал момчето до МБАЛ – Разлог. При направените прегледи не са установени фрактури, само охлузвания и комоцио. Детето е било с коремни болки и главоболие. Раните му са обработени и то е оставено за наблюдение. Около 16:00 часа момчето е насочено за консултация към  Благоевград.

ИВА ГЕОРГИЕВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене