В „ДГС ГЪРМЕН” ПРЕДСТАВЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПИЛОТЕН ПРОЕКТ ЗА ДИСТАНЦИОННО ОТЧИТАНЕ НА ПРЕВОЗНИ БИЛЕТИ

дсг гърмен

Утре – 26 юни 2014 г., от 11.00 часа, в административната сграда на „ДГС Гърмен” към Югозападното държавно предприятие ще бъдат представени резултатите от приключилия пилотен проект: „Дистанционно предаване и отчитане на превозни билети при транспортиране на дървесината”. Презентация на продукта ще направят от фирмата-изпълнител на проекта „Касист” ООД. В събитието ще участват председателят на УС на Югозападното държавно предприятие инж. Иван Янев, зам.-директорът инж. Дамян Дамянов и представители на
„ДГС Гърмен” е първото от 38-те териториални поделения към Югозападното държавно предприятие, в което пилотно се въведе онлайн отчитане на превозните билети. Системата е част от стратегията на предприятието за ограничаване на незаконния добив и превоз на дървесина, тъй като гарантира пълно проследяване на движението на дървения материал в реално време и елиминира вероятността за повторно използване на един превозен билет.
От началото на юли системата предстои да заработи и в „ДГС София”. Предвижда се поетапното прилагане на този начин на отчитане във всичките териториални поделения на предприятието. Това ще позволи цялата информация за движението на дървесината да постъпва незабавно в сървъра на централното управление на Югозападното държавно предприятие – Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене