Connect with us

Таблоид

23 годишен от Гоце Делчев управлявал „Джип Гранд Чароки“ с рекордните 2,15 промила алкохол, получи условна присъда и глоба от 100 лева

Published

on

Състав на Районен съд Гоце Делчев , прояви „милост“ към мъртво пиян 23 годишен водач от Гоце Делчев който бил спипан зад волана на собственият си „Джип Гранд Чароки“ с рекордната концентрация на алкохол в кръвта от 2.15 промила.

Пред съдът обвиняемият Л. Г. Т. се  е признал за виновен за извършеното престъпление  след като сключил и  споразумение с прокуратурата.

Така за извършеното престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК и на основание чл.55, ал.1, т.1 и ал.2 от НК съдът наложи на 23 годишния  гоцеделчевски джигин наказание „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” за срок от 3  месеца, изпълнението на което на основание чл. 66, ал.1 от НК се отлага за срок от 3 години от влизане в сила на споразумението, както и кумулативно предвиденото наказание „Глоба“ в размер на 100.00 лв. На обвиняемият Л. Г. Т. на основание чл.343г от НК е наложено и наказание „Лишаване от право да управлява МПС”, за срок от 5 месеца както и да плати разтоските по делото в размер на 80 лева.

 На 26.06.2019г., около 06.15 часа по пътя от село Ново Ляски в посока Гоце Делчев , полицейски служили от РУ Гоце Делчев са стопирали за проверка  автомобил марка и модел „Джип Гранд Чероки“ собственост на 23 годишния Л. Г. Т. които след направеният му тест  за алкохол, с техническо средство „Дрегер“ уставили че младият джигит е седнал зад волана с рекордната концентрация на алкохол в кръвта си от 2,15 на хиляда.

Таблоид

ВиК – Благоевград предупреждава за опасност от замръзване на водомерите

Published

on

Във връзка с настъпилото застудяване и очакваните минусови температури през следващите месеци, “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград напомня на своите потребители, че е необходимо водомерните възли и водопроводните инсталации, които са на открито, да бъдат зазимени.

Тръбите и крановете трябва да се изолират с материал, който не поемат влага. Практиката показва, че най-голяма опасност от замръзване на водомерите съществува за имоти, които не се обитават през зимния сезон, както и водомери, разположени в мазета и части на жилищни сгради, които не се отопляват.

Препоръчително е прозорците на съотвените помещения да се уплътнят, а вратите да се затварят плътно. Освен това, трябва да се изолират от студа водомерните шахти.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Благоевград информира, че не е препоръчително външни чешми да бъдат оставяни течащи през зимата.

Continue Reading

Таблоид

Тъжно! Ковид-19 погуби още един млад мъж в Благоевград

Published

on

КОВИД-19 погуби още един млад мъж  в Благоевград – Георги Кафеджийски. Той беше баща на две дъщери – Михаела и Ана-Мария, а съпругата му Анита е бивш пиар на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ в Благоевград.

“Отиде си моят, Жоро! Не можа да пребори коварната болест Ковид. Остана само светият спомен за щастливите дни, в които бяхме заедно. Никога няма да забравим добротата и обичта, с която ни даряваше. Ти беше най-добрият съпруг и баща за пример! Почивай в мир и да е светъл пътят ти! Обичаме те!”, написа тя в личния си профил.

Екипът на Топ Преса изказва съболезнования на семейството и близките.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

ПОПУЛЯРНИ


Office Lizenz Kaufen Windows 10 pro lizenz kaufen Office 2019 Lizenz Office 365 lizenz kaufen Windows 10 Home lizenz kaufen Office 2016 lizenz kaufen office lisans satın al office 2019 satın al