Голям и безпощаден пожар унищожи къщата и покъщнината на майка и син в Дъбница

Голям пожар избухна снощи в къщата на  Али  и Арвие Османови , майка и син  от гърменското село Дъбница и вдигна на крак  противопожарните екипи и местните хора .

Пламъците унищожиха  къщата и покъщнината на семейството  , а огнеборците и  местните хора  гасиха пожара до полунощ.

Трагедията, стреса и загубите  на семейство Али и Арвие са огромни . Според местните хора пожарът е тръгнал от сайванта който също бе погълнат от пожара и  е до  жилището на  пострадалите хора .Все още не е известна истинската причина за него . Днес следователи и пожарникари ще  установяват както причините  така и загубите.  Жители на Дъбница  коментираха че ще обявят кампания за събиране на средства и материали за да помогнат на бедстващото семейство .

Собственичката на къщата  Арвие Османова е вдовица , миналата година е починал съпругът й . Синът  й Али пък  живее при нея след като се разделил със  съпругата си която заминала на работа в чужбина .

„ Съпричастни сме с трагедията на нашите съселяни , къщичката им беше  много кипра и  поддържана ,надяваме се  в кампанията да се включи цялото село , бизнеса и общината за да им помогнем да  възстановят  домът си „ коментират  потресени след снощният ужас жителите на гърменското село Дъбница .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене