Номинираха за кмет на община Гърмен – бизнесменът Владо Донков –Кучето! Политическата есен в община Гърмен се очаква да е гореща  и силно конкурентна с повече  от 6-ма кандидати

Преди дни на проведено събрание на актива на нацеонална партия  в Гърмен е бил номиниран за кмет на община Гърмен известният  бизнесмен Владо Донков  познат   с прякора – Кучето, носи политическата клюка в Гърмен .

Кандидатурата му е била предложена от местен партиец  и била приета от  присъстващите на събранието  членове , споделиха червени активисти от червената структура в  община Гърмен .

Обявеният за  кандидат за кмет на община Гърмен от листата на Владо Донков , е известен  в родното си село Гърмен и целият регион като собственик на  едно от  най- посещаваните преди години и хубаво заведение  на  долното миро  на  Огняновските минерални бани .  След  дела за собственост  на терена,законно или не  заведението му бе съборено  а  собственикът му принуден да изнесе бизнеса си в Благоевград .

Много гореща политическа есен се очертава в община Гърмен  когато ще бъдат проведени в страната   изборите за местна власт .

Политически познавачи и анализатори предричат че кандидатите за кметският  пост в Гърмен щели да са около 7 на брой като  сред спряганите имена за сега  са  на досегашният кмет Минка Капитанова , бившият  кмет и бивш народен представител Ахмед Башев , общинските съветници Рефат Ходжа от  Долно Дряново  и  Али Абдиков  от Рибново.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене