Connect with us

Хороскоп

Хороскоп за 2 юли

Published

on

ОВЕН

Изостанали са все още някои въпроси, които очакват своето разрешение и ви пречат за постижения в делата. Вторник създава известни възможности да разрешите някои от тях и вероятно това ще стане чрез намесата на жена. Трябва да внимавате с парите си днес и да харчите по-икономично, възможно е да се наложат разходи.

ТЕЛЕЦ

За Телците вторник е успешен, но вие също доста прибързвате, а в някои случаи не довършвате докрай делата си. На работното си място много от вас са припрени и по този начин действията им се затрудняват. В любовно отношение много от вас са предразположени към конфликти, които ще прераснат в открита вражда.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците вторник е много добър ден, но пълнотата му не е свързана с деловия живот, а с подкрепата на приятели и честното им отношение към вас в трудини моменти. За всички представители на Близнаци се откриват изгодни възможности във финансовата сфера.

РАК

Спорен е вторник за Раците, постигнатото ще ви зарадва. Успехите се отнасят към всичко, с което ще бъдете заети. Единственото изискване е да сте търпеливи и да не се гневите на онези, с които работите.

ЛЪВ

Във вторник Лъвовете ще регистрират много успехи. Преследва ви обаче малшанс по отношение на контактите. Става въпрос преди всичко за дипломатичната ви нагласа. В даден момент тя може да ви изневери и станете остри и избухливи. Днес ще получите ценен съвет, полезна информация от близък за вас човек.

ДЕВА

Този вторник носи много успехи за Девите, при условие че не се занимават с финансови дела, особено бизнесмените между вас. Денят ще ви затрупа с ангажименти, но ще съумеете да се справите и да доведете работата си до завършен вид. Денят е добър за контакти. Не правете парични услуги на хора, които няма да оценят жеста ви.

ВЕЗНИ

Доста самотни се чувстват Везните, а някои към това прибавят и огорчение. Неприятностите, с които ще се сблъскате, са отвън – администрации и други обществени места. За разлика от това, в дома ви обстановката е прекрасна. Трябва да проявите повече твърдост и стоицизъм, за да превъзмогнете неприятните моменти.

СКОРПИОН

Вашият ден е сполучлив, но не е лошо да бъдете готови на отстъпки. Намалете изискванията си. Звездите дават прекрасни възможности за справяне със семейни дела. Ще бъдете зарадвани от добра новина, свързана с професията или ваш приятел. Някой се стреми да научи неща, с които ще се опитат да ви шантажират.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете последователни в действията си, за да постигнете успехи днес. Денят е успешен, но трябва решителност и настойчиви действия. Някои от вас ще бъдат прекалено решителни и ще достигнат до свади, чрез които ще си създадат неприятности и ще последват загуби. Днес имате големи възможностите за придобивки.

КОЗИРОГ

Денят ви предоставя добри възможности в сферата на бизнеса и по лични въпроси. На работното си място трябва да проявите повече търпение и разбиране към околните, което е валидно и за дома ви. Избягвайте деловите контакти днес, защото при тях липсват условия за успех. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени. Внимавайте при работа с машини.

ВОДОЛЕЙ

Би било непростимо днес да изоставите делата си и да обърнете поглед към миналото с цел изследване на някои неизяснени факти. Такъв случай може да ви се отдаде след една, колкото неочаквана, толкова и нежелана, среща. Просто се заемете с делата си и не разпилявайте енергията си с маловажни въпроси, които ще ви навредят.

РИБИ

Днес ще ви е много трудно да се справите с делата си, ако не потърсите нечия помощ. Пречките са от различен характер. Не бива да се занимавате с парични дела и не носете със себе си големи суми, защото е възможно да загубите пари поради разсеяност. Днес е възможно да проведете разговор по интересуващи ви въпроси. Необузданите негативни емоции ще ви извадят от равновесие и тогава успехът става доста съмнителен.

Хороскоп

Хороскоп за 29 октомври

Published

on

ОВЕН

Четвъртък е малко кризисен по отношение на деловите задачи, но ако сте достатъчно деятелни, ще постигнете желаните резултати. Възможно е да имате повече професионална работа, но ще се справите блестящо, ще бъдат оценени качествата ви.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък ще се разкрият някои фактори, влияещи върху личния и деловия ви живот, не са приятни, изглежда ще възпрепятстват работата ви. Съобразете се с обстоятелствата и отложете някои ангажименти за друг ден от седмицата.

БЛИЗНАЦИ

Мнозина Близнаци са завладени от мрачни мисли, но четвъртък е с добра характеристика за емоционалното ви състояние. Благотворна роля за настроението ви ще имат срещите и контактите днес. Ще ви радва компанията на приятели, ще получите приятно съобщение. За някои се изпълнява любовно желание. Четвъртък е кризисен и за

РАК

Раците по отношение на професионалното развитие, силно застрашени сте от допускане на грешки в работата си. Не сте предпазени и от огорчения. Приятно ще се чувствате в компанията на приятелка или близка жена вкъщи.

ЛЪВ

Мнозина ще бъдат ангажирани с финансови дела, като не са изключени трудности и смущения в това отношение. Застрашени сте и от допускане на грешки. Звездите очертават добри перспективи спрямо професионалното ви развитие и интимния живот.

ДЕВА

Денят е натоварен с ангажименти, но звездите дават картбланш за осъществяване на програмата. Още повече че в живота ви настъпва благотворна промяна, която първоначално ще се яви в любовните дела. Съществено значение има едно запознанство. Перспективата е хармонична и стабилна връзка.

ВЕЗНИ

Четвъртък е неприятен за дамския състав на Везни. За всички обаче звездите определят домашно-семейна промяна, която може да бъде символ на нов живот. Трудностите ви днес са по отношение на работата и общуването с другите. Освободете се от мисълта за причинено ви зло, не разчитайте и на обещания.

СКОРПИОН

Късметлии сте днес и ще ви върви както по отношение на любовта, така и в делови смисъл. Очертават се благотворни контакти сред бизнесмените и хората на изкуството. За някои изпъква запознанство, полезно за професионалното развитие, а за други – метаморфози в любовните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Особено благоприятни са контактите, срещите и разговорите ви в четвъртък. Не е изключено едно запознанство да промени към добро деловия ви живот и бюджета ви. По отношение на професионалните дела се изясняват някои интересуващи ви обстоятелства. Очаква ви днес скок в професионалната стълбица, който ще стабилизира финансите ви. Пазете се от допускане на грешки в работата.

КОЗИРОГ

За мнозина четвъртък е изцяло зает с уреждане на домашни или семейни дела, изготвяне на документи. Изясняват се някои интересуващи фактори, влияещи върху личния ви живот. Освободете се от вътрешния негативизъм и бъдете мили и общителни. На силни позиции сте и бихте могли да постигнете целите си. Сега е моментът да поставите исканията си пред началниците си.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е доста емоционален за представителите на Водолей и като че ли цялата им програма за деня е съсредоточена в областта на контактите. Внимавайте обаче да не създадете грешно впечатление за себе си у другите. Едно запознанство е със силна любовна тенденция, което ще прерасне дори и в брак.

РИБИ

Денят е благоприятен както в делови, така и в личен план. И за вас позитивно влияние върху настроението ще окажат срещите и приятелските компании. Освен това може да получите важна информация относно домашните и професионалните дела. Денят е много добър за хората, занимаващи се с изкуство. Творците между вас ще имат възможност да осъществят среща с влиятелен човек, който ще им помогне в творческия процес.

Continue Reading

Хороскоп

Хороскоп за 28 октомври

Published

on

ОВЕН

Днес Овните са объркани и са склонни да загубят своята далновидност относно проектите си. Съсредоточавате усилията си в “правене на пир”, а това ви лишава от възможността да забележите добрите предложения в сряда.

ТЕЛЕЦ

В сряда Телците могат да провалят служебния си ден, ако се впуснат в глупави спорове с колеги и шефове. Бъдете предпазливи и деликатни в общуването с другите, избягвайте прибързани действия и необмислени решения. Спрете вниманието си на контактите и протекциите, от които можете да се възползвате днес.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е ден със силна положителна или силна отрицателна характеристика за вас. Днес двете тенденции се преплитат, като по-добрата благоприятства дома ви. Тук позициите ви са много стабилни и всякаква дейност, допринасяща за комфорта и уюта, ще бъде удовлетворяваща днес.

РАК

Денят е подходящ за изглаждане и хармонизиране на отношенията с другите. В този смисъл контактите ви днес носят облаги. Твърда позиция във взаимоотношенията може да си позволите само в бизнес дейността, където днес имате възможност окончателно да разрешите финансов проблем.

ЛЪВ

Лъвовете са мобилизирани в сряда, но в желанието си да доведат нещата до завършен вид в дейността си може да извършат доста грешки днес. Ползотворен служебен ден и успехи в делата с администрации и обществени организации. Сряда е благоприятна и за срещи с приятели.

ДЕВА

За Девите денят е щастлив и носи много успехи в професионално естество. В службата ще имате повод за празник и ще се чувствате истински удовлетворени от свършената си работа. Денят е много изгоден за срещи и контакти. Твърде възможно е приятел да ви направи голяма финансова услуга.

ВЕЗНИ

Приятен и хармоничен ден, предприемчивата ви натура в сряда ще отсее важното при срещите и контактите си и ще реализира идеите. Очаквайте едно посещение вкъщи, което ще ви достави радост и емоционална пълнота. В службата сряда е лош ден, внимавайте да не скандализирате някой шеф.

СКОРПИОН

Наблюдават се известни проблеми от лично естество, за чието разрешаване е възможно да проведете правни консултации. Ще бъдете доста натоварени със служебни ангажименти и в желанието си всичко да свършите както трябва може да пропуснете други важни изисквания и по този начин да си навредите.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че сте малко потиснати днес, сряда носи много добрини и перспективи за вас. Професионализмът ви и бизнес активността ще допринесат за финансовите ви успехи днес. Само илюзорни могат да бъдат служебните ви неприятности, защото имате поддръжката на близък родственик. Възползвайте се от този факт и не позволявайте да ви въвличат в спорове. Винаги третата страна е губеща.

КОЗИРОГ

Мнозина Козирози изглеждат конфликтно настроени, необходима е въздържаност. За постигането на желания успех днес голяма роля имат приятелите. Освен деловата подкрепа ще бъдете емоционално удовлетворени. Денят е плодоносен за партньорство – делово и интимно. Опитайте да се разведрите с нещо интересно, откъсвайки се от проблемите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите в сряда са в добра форма и чудесно настроение въпреки финансовата ви затормозеност. Доста тежък е служебният ден, където освен работата сте и много зависими от настроението на шефа. Внимавайте и по никакъв повод не изказвайте недоволството си във връзка с професионалното заплащане.

РИБИ

Рибите днес се чувстват защитени само в домашната цитадела. Вие сте с лошо самочувствие и зле настроени за другите. Ако се опитате да излезете от състоянието си на самозатваряне и бъдете по-контактни поне с приятелите си, няма да съжалявате от пропускането на шанса си днес. В службата ще сте потиснати и притеснени, съсредоточете се в работата си. Само с чужда помощ ще съумеете да финализирате важен проект.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

ПОПУЛЯРНИ