Пиян до козирката млекар изкърти с джип „Чароки“ електрически стълб на пътя след разклона за Мосомище и остави без ток вили и къщи в района

Джип „Чароки“, сив на цвят с мъртво пиян водач от селата в община Хаджидимово, вчера запалил возилото си и тръгнал за града да продава прясно мляко от животните във фермата си.

На пътя обаче, след разклона за Мосомище, шосето му се оказало тясно и с висока скорост се забил в пътен електрически стълб който захранва с електричество къщите и вилите в района.

В следствие на силния удар пияният водач е изкъртил съоръжението, поради което подаването на електричество в района е било прекъснато, информираха Топ Преса потърпевши.

Часове са били необходими на аварийният екип на Електроразпределение в Гоце Делчев да възстанови електроподанането.

Служителите на РУП Гоце Делчев също са се отзовали светкавично на подаденият им сигнал за инцидента. След  полеви тест за употреба на алкохол те са установили че пияният млекар е подкарал „Чарокито“ си  с рекордните 2.05 промила алкохол. Запознати коментираха че с компания водача преди да тръгне за града яко се е подквасил в село Лъки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене