Седмокласниците на Трето ОУ връчиха подаръкът си за училището на директор Халачева

Седмокласниците на Трето ОУ връчиха подаръкът си за училището на директор Халачева, на 2 юли, в Античния театър на Европейската столица на културата-Пловдив предстои официалното връчване на свидетелствата им за завършено основно образование.

На 28 юни, в последния учебен ден за учениците от VII „А“  и VII „Б“ клас на Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев, се проведе символична церемония по подаряване на подарък от завършващите основно образование за школото в което се обучаваха цели 7 години.

Учениците от випуск 2019, подариха за своето любимо училище подарък, който ще бъде използван от всички занапред и който ще улесни работата в дискусионната зала и интерактивния кабинет в училището.

С нескрито вълнение и благодарност, подаръкт от седмокласниците бе приет от директора на училището Марияна Халачева.

За седмокласниците от Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев предстои още една истинска и  вълнуваща церемония, а именно връчването на удостоверенията им за завършено основно образование. Ръководството на училището и класните ръководители на седмокласниците избраха това да се случи  на 2-ри юли в Античния театър, в Европейската столица на културата-Пловдив.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене