Хороскоп за 23 юни

ОВЕН

Съвсем мъничко ще ви е необходимо днес, за да потръгне както трябва. Започнете да се побутвате сами, защото може и да не дочакате странична помощ.

ТЕЛЕЦ

Днес не е добър ден за започване на диета. Не сте достатъчно спокойни, дори се чувствате леко изнервени, а това не е добро начало. Просто бъдете умерени и ще се почувствате по-добре във всяко едно отношение.

БЛИЗНАЦИ

Ако не ви е страх от това, какво ще си помислят хората за вас, днес трябва да действате.Внимавайте с хора с остър език.

РАК

Днес обаянието ви ще зависи изключително много от способността ви да се изразявате правилно. Ако намерите правилните думи ще успеете да спечелите съмишленици и дори приятели.

ЛЪВ

Умението ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите. Способни сте да вникнете в техните чувства и преживявания, квалифицирано да им помогнете – направете го.

ДЕВА

Днес внимателно наблюдавайте реакциите на хората около вас. Те може да се окажат много интересни и да ви предоставят интересна информация.

ВЕЗНИ

Днес е перфектният ден за манипулация. Всички ще вярват на всяка ваша дума, но все пак не забравяйте, че всеки ден си има край.

СКОРПИОН

Днес денят ви, а и самите вие ще сте обхванати от позитивизъм. Отпуснете въображението си и не изпускайте да запишете и запомните всички добри идеи, които ще ви хрумнат.

СТРЕЛЕЦ

Днес трябва да се въздържате повече от всякога. Ще ви бъде много трудно да се преборите с желанието „да му отпуснете края“.

КОЗИРОГ

Днес върхът на вашите идеи ще бъде удобен диван. Почти никога не ви се е искало да мързелувате, колкото днес. Не ходете по магазини, защото може да се разорите.

ВОДОЛЕЙ

Днес не обвинявайте останалите, че сте загазили, дори те наистина да са виновни за това. По-добре мислете как да се измъкнете от неприятното положение. Разчитайте единствено на себе си.

РИБИ

Днес ще бъдете изкушени от  лесна печалба, но това ще ви накара да направите глупави и обидни грешки, а самата печалба няма да е кой знае, колко голяма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене