Хороскоп за 14 юни

ОВЕН

В петък активността е на по-високо ниво, но едновременно изникват служебни проблеми, които ще разколебаят мнозина и ще ги възпрат от решителни действия. Мнозина ще бъдат недоволни от начините, чрез които се действа срещу им, но ще успеят да се справят.

ТЕЛЕЦ

Петък е положителен, макар че някои ще бъдат обезпокоени от дребни служебни неприятности. В дома ви възникват големи притеснения, провокирани от личната ви разсеяност. Позитивно развитие на контактите ви за деня. Финансови придобивки.

БЛИЗНАЦИ

Днес няма да е трудно на Близнаците да завоюват успехи в делата си. Петък е успешен в професионално отношение. Ще получите неочаквано добро предложение, което ще гарантира финансовата ви стабилност. Очаква ви пътуване, свързано с пари.

РАК

Преследват ви домашни или финансови проблеми. Ако съумеете да ги отстраните от съзнанието си, ще постигнете успехи в делата си. Проявете по-голяма настойчивост в контактите. Ваши приятели ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

ЛЪВ

Склонни сте към допускане на грешки, които ще бъдат провокирани от различни пречки. Трябва да бъдете особено предпазливи на работното си място. Не прибързвайте с решения или действия. Петък ще ви донесе положителни емоции в дома.

ДЕВА

Днес Девите са готови да действат неспирно до постигане на задоволяващи резултати. Емоционалната ви нестабилност и липса на умереност могат да се окажат непреодолими препятствия. Оттук ще дойдат неуспехите. Бъдете бдителни в службата.

ВЕЗНИ

Труден ден за Везните, поради вътрешната дисхармония, която сега ви владее. В това състояние не би могло нищо да ви задоволи или да запълни вътрешния вакуум, който ви лишава от съпричастност и усещане за комфорт. Добри новини от близък човек.

СКОРПИОН

Днес са проблематични вашите контакти и за мнозина професионалният ден ще бъде неудовлетворителен. Някои от Скорпионите ще имат парични притеснения. Съвсем неочаквано и без да са предупредени, някои ще посрещнат гости от чужбина. Други от вас ще посрещат близки хора в дома си.

СТРЕЛЕЦ

Позитивно развитие на контактите днес за Стрелец, ще постигнете успех в преговори. Някои от вас са притеснени по причина пари и може би ще направят опит за спечелване на известна сума. Не е време сега да търсите увеличение на заплатата. Денят е доста напрегнат за онези от вас, работещи в обслужващата сфера.

КОЗИРОГ

Денят идва с проблеми при Козирог и у мнозина нараства скептицизмът относно разрешаването им. Ще възникнат трудности в службата ви, което окончателно ще формира мрачното ви настроение. Ваши близки ще ви зарадват с известие, свързано с имот, който т дълго време е бил препъни камъкът в отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите петък е много успешен ден. Професионалната ви стабилност е извън всякакво съмнение. Ще получите неочаквано ново предложение за делови отношения. Очертава се приятна почивка на море, която ще я помните дълго време. Отдайте се на пълнценна почивка, предстои ви доста напрегнат период.

РИБИ

Мобилизирайте се и действайте по всички направления днес. В петък вие имате огромен шанс за реализация в избрани от вас насоки – пътувания по делово отношение, контакти с цел сделки, подписване на договори. Неприятности в службата. Днес ще се намирате в приповдигнато състояние на духа дължащо се на добрите и ползотворни срещи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене