Днес е финалът и награждаването на благотворителния турнир по футбол “Полицаите не са убийци”

Днес е финала и награждаването на участниците в традиционният футболен турнир за купата “Петър Шоколаров” мотото на който тази година е “Полицаите не са убийци”.

Турнирът е организиран от СФСМВР в град Гоце Делчев. В продължение на 3 дни, шест отбора от РУ -Полиция, ГПУ – Гоце Делчев и РСПБЗН- Гоце Делчев,се състезават  в зала Арена ” Неврокоп”. Турнирът се провежда и със съдействието на община Гоце Делчев, а финалът и награждаването ще бъдат   днес, от 19.00 ч.

 

В залата е поставена и дарителска кутия, за събиране на средства за подпомагане на колегите и техните семейства.

Всеки, който е съпричастен с каузата, може да дари на площадката по време на турнира, както и по специална банковата сметка.

 

„НАШИТЕ КОЛЕГИ НЕ СА УБИЙЦИ“! – категорични са гоцеделчевските полицаи, граничари и пожарникари които неотдавна се включиха в масов протестен митинг в Брагоевград  с искане за преразглеждане на делото и освобождаване от затвора в Бобов дол на осъдените на по 7 години  полицаи обвинени в убийството на  Антел Димитров Чората ,а именно неврокопчанина  Мирослав Писов и колегите му Борис Механджийски, Иво Иванов, Янко Граховски и Георги Калинков.

Полицията в Благоевград подкрепя морално осъдените за смъртта на Чората

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене