ВИДЕО: С истински празник, закриха учебна година в Първо ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев

При празнична обстановка, тържествено закриха днес учебната година в двора на Първо основно училище „Св,св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев. Училището спечели много награди на общински, областни и национални състезания. Те говорят за това, че учители и ученици работят усърдно в екип за получаване на много отличия. Пяха с гордост „Върви народе възродени“ и е чест за учениците, в края на учебната година да кажат: – да, ние сме ученици на Първо ОУ. Заслужено греят очите на тези, които днес завършват начален етап на  образователна степен които със сигурност никога няма да кажат „сбогом“ на своето училище.

На празникът имаше и сълзи – от тъгата на раздялата на ученици с любимите си  учители и от радостта на успешно завършилите началният етап на образователна степен и началото на лятната ваканция.

За отличен успех на ученици от четвърти клас и отличени ученици в различни конкурси през отминалата вече учебна година, директорът на училището, г-жа Людмила Дерменджиева връчи специални награди и отличия, както и поздравителни адреси на всички учители в учебното заведение.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене