Още четири метални сърца за събиране на пластмасови капачки ще бъдат поставени за удобство на жителите на общината в Гоце Делчев, Брезница и Мосомище

Поради големият интерес и необходимост , още четири метални сърца  за събиране на пластмасови капачки ще бъдат поставени за удобство на жителите на общината. Сърцата ще бъдат монтирани  в Гоце Делчев, Брезница и Мосомище  , съобщиха интосиасти които в момента изработват  и подготвят за монтиране сърцата.

Така според предварителната информация ,в Гоце Делчев  ще бъдат монтирани още две метални сърца  за събиране на пластмасови капачки в Градския парк и  зад чешмата на двата моста при площад Македония в града с което ще бъдат  улеснени  жителите и децата от тези райони  на града  които събират пластмасови капачки . Метални сърца  за събиране на пластмасови капачки за кампанията „ Да дарим надежда в Гоце Делчев“ ще бъдат монтирани и в големите села в общината а именно Брезница и Мосомище. Първото сърце бе монтирано в Гоце Делчев  на Велики четвъртък преди големият християнски празник Великден тази година , което се оказа недостатъчно за многото желаещи деца и граждани от града и района да се включат в благородната кампания.

От Сдружение „Да дарим надежда в Гоце Делчев“ съобщиха, че до момента са предали над 3 тона пластмасови капачки, а със средствата от тях ще бъдат закупени още 3 нови и необходими уреди за детско отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“  Гоце Делчев, които вече са поръчани след консултация с лекарите в отделението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене