Общинска комисия започна оглед на уличната мрежа на територията на Дупница за предстоящата рехабилитация

омисия от Община Дупница започна окончателен оглед на уличната мрежа на територията на Дупница за предстоящата рехабилитация. В рамките на следващите дни до края на седмицата, комисията трябва да приключи работа и изготви списък с улиците, които ще бъдат ремонтирани. Минимум 17 500 кв.м. ще бъдат изкърпени, като някъде ще бъдат и цели улични участъци преасфалтирани, което ще бъде преценено след огледа. В уличната мрежа за рехабилитация не попадат тези, по които в момента тече ремонт или предстоят цялостно преасфалтиране през лятото. 400 000 лева задели за тази дейност от бюджета Община Дупница за тази година.
За селата, прогнозната минимална стойност е за 14 200 кв.м асфалт. Там обаче се предвидени и допълнителни дейности свързани с ремонтите. Комисията ще огледа селата съвместно с местните кметове и кметски наместници.
След сключването на договорите с изпълнителите, които бяха избрани по отделните позиции, на съвместна среща ще бъдат уточнени графиците и кварталите, откъдето ще започне рехабилитацията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене