Ангел Джамбазки: Взехме един мандат от ДПС

Евродепутатът каза, че калната кампания е довела до ниска избирателна активност

Ангел Джамбазки, който за втори път ще бъде сред нашите представители в Европейския парламент, отчете по-високата подкрепа за ВМРО, като отбеляза, че преди това партията му е вкарала само един представител в коалиция, а сега са двама и то при самостоятелно явяване. Джамбазки изрази и надеждите си, че това се случва в резултат на добрата работа на ВМРО.

На този етап съм доволен. От един в коалиция, успяхме да направим двама сами и да вземем един от ДПС. Става дума за резултат. На тези избори и с ГЕРБ бяхме опоненти. Нищо, че сме заедно в управлението днес. Факт е, че ние имаме най-голям остатък и мандатът дойде при нас, заяви в студиото на „Денят ОН ЕР“ Ангел Джамбазки.

Той посочи още, че в „Обединени патриоти“ няма война, а ВМРО е първата сила. Джамбазки коментира и ниската избирателна активност у нас.

Той отбеляза, че няма как да не е така и то при калната кампания, която се е водила. Евродепутатът от ВМРО беше категоричен, че за многото клевети, които Волен Сидеров от „Атака“ и други формации са отправили към него, сега ще носят отговорност в съда.

Имаше четири партии, които се бяха съсредоточили не да спечелят, а да плюят по нас. Измисляха невероятни глупости, трябваше да отговарям на невероятни глупости, обяви още Ангел Джамбазки пред „България ОН ЕР“.

Той каза също, че ще помага на Андрей Слабаков в следващия Европейски парламент. И обяви, че вече се организира събрание на българските евродепутати с представители на бизнеса, на която ще се състави план за противодействие на пакета „Мобилност“.

Тримата герои никой не ги коментира, тях ги няма в живия живот. И тримата получиха своята политическа оценка. Докарахме нещата до 3 гласа разлика и трима безотговорни наши съграждани не се явиха на работа – не знам от какво, категоричен беше Ангел Джамбазки.

Гледайте видеото с целия разговор>>>

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене