Общинска сесия провежда днес ОБС Гоце Делчев

Общинските съветници от ОБС Гоце Делчев, днес от 14.00 часа ще проведат редовно заседание на Общински съвет. В дневният ред са заложени 18 точки по които съветниците ще дискутират и гласуват.

Като първа точка от дневният ред общинските съветници днес ще гласуват изменение на Решение №562/31.07.2018 г. на ОБС относно удължаване срока на кредит.

Ще бъде предложен за гласуване и отчет за ликвидацията на „Селскостопански и благоустройствени услуги – Гоце Делчев“ ЕООД гр. Гоце Делчев.

Както и отчет за дейността на МБАЛ „Иван Скендеров“ за 2018 г.

Медицински Център -1 ООД днес също ще представи своят отчет за дейността  за 2018 г.

Общинските съветници днес ще изслушат и преиман още отчетите за 2018 година „Общински пазари“ ЕООД , на ОП „Поддръжка и ремонт на обекти общинска собственост“ на ОП „Чистота“, на ОП „Селскостопански и благоустройствени услуги“  и  на ОП „Гробищни паркове“.

Съветниците ще гласуват днес още даване на съгласие за изработване на проект за подробен устройствен план-план за застрояване за УПИ IV – 2212, УПИ X – 2212 и УПИ III – 2213 от кв.67 по плана на гр. Гоце Делчев. Разрешение за изготвяне на проект за изменение на ПУП – ПЗ за УПИ XIII – 349, кв. 188 б по подробния устройствен план на гр. Гоце Делчев.

Отдаване под наем на помещение, частна общинска собственост на Сдружение с нестопанска цел „АА България“. Провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на недвижими имоти, частна общинска собственост в село Мосомище. Продажба на общинско жилище, находящо се в град Гоце Делчев, ж.к. „ЮГ“ на наемател, настанен в него по административен ред.

На днешната сесия ще бъде гласувано и провеждането на два търга, а именно: Провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на земеделска земя, частна общинска собственост и провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на недвижими имоти, частна общинска собственост в село Буково.

Съветниците, според дневният ред на днешното заседание ще определят и представител на община Гоце Делчев за Общото събрание на акционерите на „Неврокоп – Газ“ АД гр. Гоце Делчев което ще се състои на  20.06.2019 г. както и съгласуване на позиция и мандат по дневния ред.

Днес в ОБС ще бъде представен и доклада за проведения конкурс за възлагане управлението на „Медицински център I – Гоце Делчев“ ЕООД гр. Гоце Делчев.

Заседанието на ОБС Гоце Делчев е открито за граждани както и то може да бъде проследено от жителите на града и общината по радио „Ве-99“ от 14 часа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене