Задържани първите 4 кримки от Петричко без алиби в нощта на тежкия грабеж на Р. Запрев и съпругата му, предстоят още арести

сграда

Полицията в Петрич задържа за 24 часа 4-има криминалнопроявени за разпити във връзка с тежкия грабеж на семейството на Румен Запрев, известен в южния град заварчик, който има фирма за извършване на подобни услуги. След разпити и призоваване на над 30 лица днес полицията редуцира броя на заподозрените и задържа 4-има от тях. Никой не може да каже все още имат ли отношение задържаните към грабежа. Арестуваните нямали алиби в нощта на нападението, което потресе държавата и предстои да бъдат разпитвани. Имената им от полицията не съобщават. Както съобщихме, семейството на Запрев бе нападнато завчера през нощта.

Съпругата му беше завързана и с опрян пистолет, един от нападателите крещял в лицето й „Не гледай как го бием „, в това време 2-ма маскирани налагали Запрев да признае номерата на кода на касата, в която имало 20 лева. След като измъкнали информацията нападателите избягаха с касата и парите. Днес полицията отново разпитва Запрев в болницата, за да си спомни още някои важни детайли около грабежа. Това, което той казал е, че единият от маскираните имал татуировка. С описаната от Запрев татуировка обаче са стотици хора в страната. Запрев имал съмнения в някакви момчета, с които имал разпра, но проверка установила, че единият от посочените от Запрев от 2 години е в Англия. Предстои къртовски труд на ченгетата по разкриване на престъплението. Факт е, че групата нападатели са били добре организирани и подготвени. Работата продължава.

П. Петров/струма.ком

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене