Кулинарни академици приготвиха най-сладкия благотворителен базар

Първи грамоти с приз „Младши-готвач“ и заслужена престилка за помощник – готвачи в кухнята на мама получиха учениците от Клуб „Кулинарна академия-малки готвачи „.

Запалените кулинарни ентусиасти днес приключиха своето обучение и по достоен начин представиха своите знания и опит, които усвоиха. Благодарение на своя труд и подкрепата на своите родители направиха кулинарна изложба – базар с благотворителна кауза. В нея се включиха освен децата със специални образователни потребности от Крупник, техни приятели и съученици.

Малките готвачи, напътствани от своя преподавател и родители, се развихриха в бъркане, точене, месене и украсяване на най-вкусните сладкиши. Още повече, че и те също дават своя принос и подкрепят лечението на Станислав от Симитли. Сумата събрана от продажбата на приготвените сладкиши – 135 лева, ще бъде дарена за неговото лечение. Сладкиши, приготвени и платени с чистота, добрина, надежда и пожелания да оздравее и бъде сред тях.

Предстои му още една процедура. През юни. Трябва да платим и таксата за последната четвърта.

Терапията, на която се подлага Станислав Ильовски е вливания на стволови клетки, която терапия дава почти сигурни шансове, че младото момче ще може да се изправи на крака. Всяка от процедурата, която се извършва в специализирана клиника в Турция, струва 20 000 лева. Началото, парите за първото вливане, осигуриха семейството на Станислав. В „Пролет за Станислав“ събрахме пари, които покриха разходите за второто и третото вливане. Днес Станислав е бил на озонотерапия след трето вливане и лекарите дават надежди – Станислав да стъпи на краката си. Момчето се поддава на терапията. Заслужава да се направи и четвъртото вливане. И трябва още малко от общото ни добро. Сложи паричка в кутиите за Станислав. Те са навсякъде. В началото на юни, напомняме и футболните фенове на Левски в Симитли организират благотворителен мач. И Станислав е от Левски.

Може да помогнеш и с банков превод:

IBAN: BG90IORT80487091130200;

BIC: IORTBGSF

В полза на Станислав Иванов Ильовски

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене