Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

10 съветници не разрешиха на сина на собственика на КФМ И. Наков и бизнесмените Кр. Стойчев и В. Велев достъп до 2,7 дка парцел в парк Ловен дом за 3 еднофамилни лукс къщи

Комисията по териториално и селищно устройство /ТСУ/ към община Благоевград спря искането на трима бизнесмени да си построят еднофамилни къщи в парковата зона на Ловен дом в Благоевград.

Бизнес дамата Лидия Николова бори 300 000 лв. за палата на Дюнгелян край Рибарниците в „Струмско“

61-годишната бизнес дама Лидия Николова купи за 247 902 лв. луксозната къща на фалиралия бизнесмен Мъгърдич Дюнгелян в местността Рибраниците край кв. „Струмско“.

38-годишен дървосекач загина под разделен на две бук, остави дете сираче

38-годишен дървосекач загина при инцидент по време на работа. Красимир Златков, който е от с. Никудин, община Струмяни, загина на място, затиснат от буково дърво.

Обвиненият в убийството на Отвертката д-р Н. Карастоянов в болничното легло научи, че е на свобода срещу 3000 лв., откриха му киста на черния дроб

Софийският апелативен съд пусна на свобода срещу 3000 лв. гаранция обвиненият за убийството на Николай Радев – Отвертката д-р Николай Карастоянов.

“Вяра”

Синът на учители от Автото в Дупница Божидар Найденов пипнат с дрога пред редакцията на в. „Вяра”, зарибявал деца

2-годишен наркодилър беше арестуван точно пред редакцията на вестник „Вяра” към 17 часа вчера след луда гонка с полицаи от РУП-Дупница. Дилърът на бегом се спусна по стръмната и тясна улица „Криволак” от Градската градина, която е пряка на ул. „Христо Ботев”. След него тичаха със здрав спринт две ченгета и щракнаха белезници на ръцете му на улица „Христо Ботев”, точно под прозорците на редакцията, непосредствено, до която се намира Втора детска градина.

Убиецът на Отвертката д-р Николай Карастоянов на свобода срещу 3000 лв. гаранция

Пуснаха на свобода срещу 3000 лева парична гаранция обвинения в убийството на Николай Радев-Отвертката анестезиолог д-р Николай Карастоянов. Това реши Софийският апелативен съд. Делото за промяната на мярката на д-р Н. Карастоянов, който е под домашен арест, приключи само за 30 минути.

Изправят на съд екзекутора на бобовдолската болница Латиф Ананов, фалирал я със заем от 170 000 лв. при лихва от 0.5% на ден, грозят го решетки

Бившият директор на фалиралата болница в Бобов дол Латиф Ананов ще бъде изправен на подсъдимата скамейка на 30 юни от 10 часа в Дупнишкия районен съд за сключване на неизгодна сделка с „Минна компания”. Ананов, както „Вяра” писа, е загробил лечебното заведение с неизгоден заем за 170 000 лв. с убийствена лихва от 0.5% на ден. Според експертиза болницата е ощетена с над 500 000 лв.

Сервитьор пробутал менте двайсетолевка на областния координатор на БСП в Благоевград Костадин Жеков

Фалшиви банкноти от 20 и 50 лева заливат пазара в Благоевград. Това сигнализираха в редакцията на „Вяра” жители на областния център, които поискаха вестникът да даде широка гласност за проблема. Сред десетките, попаднали в капана на ментетата, е областният координатор на БСП Костадин Жеков. Възмутен, той разказа, че обядвал в заведение за бързо хранене и след като платил сметката, сервитьорът му върнал ресто фалшиви 20 лв.

Съдия-изпълнител продава за 48 бона къщата на разложкия бизнесмен Никифор Кондев, преди година гръмнало парно котле съсипа хотелския му комплекс „Две реки”

След като в края на 2013 година мощен взрив изпепели хотелския комплекс на известния разложки бизнесмен Никифор Кондев, вчера съдия-изпълнител обяви за публична продан и къщата му заради неизплатени дългове. Двуетажната масивна къща на бизнесмена, която се намира на една от централните улици в Разлог и прилича повече на палат от Средновековието, от вчера е обявена на търг за продан с първоначална цена от 48 201 лв.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене