Чалга-стил на модата, тази година е на кота нула, сред гоцеделчевските абитуриенти

Тази година, драстично е намалено влиянието на кича при балните тоалети на абитуриентите в сравнение с миналата година, констатираха наблюдателни неврокопчани. Абитуриентите на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ категорично потвърдиха тенденцията.

Без да се демонстрира безсмислено скъпа материя за ушиване на балните тоалети,  на път за първият си истински бал в живота, младите хора дефилираха със стилни рокли и костюми, стилно подбрани цветове и съчетани с подходящи бижута и аксесоари. Не е случайно, че абитуриентите на НПГ-то демонстрират толкова вкус и стил. Една от изучаваните специалности на професионалната гимназия е конструиране, моделиране и ушиване на облекло. Традицията около суетата обаче не е променена – лъскави коли, балони, конфети и броене от 1 до 12. И като повелява същата традиция, задължително абитуриентите минаха по двойки – кавалер и дама, между шпалир от екзалтирана публика която ги подкрепи в най-значимият етап от живота им.

За тези които са пропуснали да изпратят абитуриентите, Топ Преса предлага запис от фиестата на випускниците на НПГ „Д. Талев“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене