РАЗЛОЖАНКА ПРАВИ ИНТРИГИ В «ХЕЛС КИЧЪН»?

Огнената Веси Чилева от предаването на Нова телевизия „Хелс китчън“ е много близка с победителя от първия сезон на предаването Дани Спартак.

Чилева е една от основните претендентки за финала на кулинарното риалити. 29-годишната готвачка тръгва усърдно по стъпките на своя авер Спартак, който я насърчава да участва. Наблюдателни зрители на шоуто първи разкриха връзката между участниците. Някои се съмняват дали Чилева не си е подсигурила победата благодарение на близкия си приятел. От предаването са категорични, че това е невъзможно да се случи, тъй като правилата на шеф Виктор Ангелов са много строги.

Докато Веси се пече на бавен огън в кухнята на шеф Виктор Ангелов, Дани Спартак взима под крилото си съпруга й Владимир Митров, който също е врял и кипял в професията. Топ Преса научи, че именно Владо ще бъде плътно до Дани в новооткрития му ресторант в центъра на София.

Бронзи, какъвто е прякорът на пиперливата Чилева, отнася основно суперлативи за чиниите, които поднася на шеф Ангелов в риалити предаването. Майсторката в кухнята е родом от Разлог и е трето поколение готвач. Професията наследява от баща си Марио Чилев, който дълги години работи в Москва. Дядо й Георги Чилев също е професионален готвач. Веси и съпругът й Владимир неотдавна се прибират от странстване в Ирландия, където и двамата работят в кухня на модерно заведение. Двойката вече не дели една работна среда. Преди да нагази в дълбоките води на „Хелс китчън“ Чилева е първи помощник главен готвач, или модерното му наименование „су-шеф“, в столичен ресторант, докато Владо чака търпеливо приятеля си Дани Спартак да отвори своето местенце, за да се намести при него.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене