„Пирин“ Гоце Делчев чисти проблемите около лиценза за „Б“ група

пирин гоце делчев 

Костадин Гуцев: Почти сме изпълнили предписанията от БФС, благодаря на кмета Москов и председателя на УС Томов, които се намесиха адекватно  

Ръководството на „Пи­рин“ (ГД) призна за проб­леми в клуба около полу­чаването на лиценз за „Б“ група, но благодарение на адекватната намеса на кме­та на Гоце Делчев Влади­мир Москов и председате­ля на УС Благомир Томов са били разрешени. Вчера от БфС изтече информа­ция, че изпадналите от ели­та „Пирин“ (ГД) и „Нефто­химик“ са Заплашени с из­важдане От професионал­ния футбол заради непокриване на изискванията.

„Почти сме изпълнили предписанията от БфС. До края на седмицата ще изп­ратим документите във футболната централа. Мис­ля, че няма да имаме проб­лем за лиценза. Всичко то­ва е благодарение на кмета Владимир Москов и пред­седателя на УС Благомир Томов, които се намесиха адекватно“, коментира из­пълнителният директор на неврокопчани Костадин Гуцев.

Той остана доволен, че и „Септември“ (Симитли) от новия сезон ще играе в „Б“ група.

Това показва, че нашият край има футбол, а не е ум­рял. Пожелавам скоро на „Вихрен“ и „Беласица“ да се завърнат в професионалния футбол“, каза още Костадин Гуцев. На 24.06.2014 г. (втор­ник) на Градския стадион в Гоце Делчев ще се проведе контролна среща деца (на­бор 2000 – 2001 г.) между от­борите на „Пирин“ (ГД) и „Акритас“ (Като Неврокопи – Гърция). Началото на срещата е от 17,00 ч. Двата отбора са в отлични взаи­моотношения от дълги го­дини, а миналото лято нев­рокопчани тренираха пове­че от месец в Като Неврокопи заради ремонта на тревното покритие на ста­диона в Гоце Делчев.

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене